24/04/2024 - 19:54
Més

    Rebeca Torró, nova consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat

    Altres notícies

    La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, durant el traspàs de competències, ha centrat els reptes del seu departament a “impulsar la mobilitat sostenible, accelerar la implantació de l’energia renovable per a buscar la sobirania energètica i servir d’element dinamitzador de l’economia a través de l’obra pública”.

    Per a la nova consellera, “la gestió dels recursos públics per a millorar la vida dels seus conciutadans és l’aspiració màxima d’una persona amb vocació de servei a la societat”. Després de destacar la labor realitzada pels seus antecessors en el càrrec, María José Salvador i Arcadi España, ha reiterat que “el camí està marcat per una excel·lent tasca prèvia” que es caracteritza per la “eficiència, sostenibilitat i innovació”.

    Així, la nova titular de Política Territorial ha remarcat la connexió directa d’aquesta Conselleria amb la millora de la vida de les persones ja que, com ha explicat, “el nostre objectiu o ha de ser resoldre els problemes dels ciutadans i ciutadanes perquè, cada dia, siga més fàcil viure”.

    En aquest sentit, Rebeca Torró s’ha referit a aquesta “època difícil i, al mateix temps, disruptora”, i ha expressat el seu convenciment que la seua experiència política “des de l’administració més pròxima, que mira a la cara als seus veïns i veïnes i cerca resoldre les dificultats quotidianes” l’ajudarà en aquesta nova responsabilitat.

    En la seua intervenció, la consellera ha manifestat que Govern del Botànic ha aconseguit que “se’ns qualifique com una societat estable, que genera solvència i que és capaç d’atraure importants inversions que produïsquen riquesa, llocs de treball i, molt important, confiança”.

    Així mateix, ha afirmat que “amb l’ajuda d’Europa, estem gestionant el rellançament del nostre sistema productiu”, i ha apuntat que “hem de canviar-lo, millorar-lo, invertir en la reindustrialització de la nostra economia, i fer-ho dins dels paràmetres que defineixen els governs que creen en un món sostenible, la justícia social i amb el focus posat en el benestar de les persones”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -