Aquest divendres s’inauguren les obres de remodelació dels Camps de la Puríssima

1

Els camps de futbol de la Puríssima, al barri de Sant Rafel d’Ontinyent, obriran les seues portes aquest divendres després d’una intensa remodelació. Les obres, que s’iniciaven el passat mes d’octubre, han estat a càrrec d’una empresa local, i han suposat millores en aquest espai per valor de 361.000 euros.
L’actuació central ha estat l’anivellament del terreny de joc, que presentava irregularitats i un desnivell superior als 1’5 metres, per tal de poder col•locar posteriorment la gespa artificial, obra pressupostada en 250.000 euros, 100.000 dels quals han estat a càrrec del conveni singular signat per l’alcalde amb el President de la Diputació, afegint-se els 150.000 que l’Ajuntament va decidir consignar dins del Pla Provincial d’Obres i Serveis.
L’obra ha inclòs també millores per valor de 71.000 euros assumides l’empresa adjudicatària, entre les que es contempla una nova porta, la creació de noves grades de formigó, d’una vorera perimetral, la instal•lació d’un nou imbornal o l’adequació d’un edifici annex als camps de futbol. A més a més, s’ha aprofitat per a millorar l’accés al recinte, amb unes obres que han suposat una inversió addicional de 40.000 euros finançades per l’Ajuntament i la Fundació Esport Base, l’entitat que gaudeix dels camps.

L’acte inaugural tindrà lloc divendres 20 de febrer a les 19:30 hores, en un acte on es comptarà amb la presencia de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el regidor d’Esports, Pepe Pla, el President de la Fundació Esport Base Ontinyent, Miguel Angel Molina, així com representants de la Diputació de València i altres autoritats, associacions i públic en general

Publicitat

Comments are closed.