Doble impuls per a la FEBO: conveni amb el València C.F. i convocatòria amb la selecció provincial

0
Imatge de la signatura del conveni entre la FEBO i el València C.F.

En les últimes setmanes, el CD Esport Base Ontinyent ha conegut dues notícies importants per a la seua projecció com a club, la signatura d’un conveni entre el club i el València C.F., i la convocatòria de tres de les xiquetes de l’equip per a la selecció provincial.

Pel que fa al conveni, que va ser signat el passat 9 de novembre, entre Rafa Arcos, president la de FEBO, i Luis Mateo, responsable esportiu de l’Acadèmia Global en el València C.F., implica que l’equip valencianista tindrà dret preferent sobre qualsevol jugador que forme part del CD Esport Base Ontinyent. En aquest sentit, el València C.F. podrà convocar als seus entrenaments a qualsevol jugador de la FEBO i farà un seguiment i control dels jugadors de l’equip ontinyentí per tal d’observar el progrés dels futbolistes més destacats.

A canvi d’aquest acord, la FEBO tindrà diversos drets, donats a conéixer pel mateix club i que es reprodueixen a continuació.

– Concertació de partits amistosos amb equips de l’Acadèmia del València C.F.
– Entrenaments o partits sota la identitat del València C.F. en la qual participen una selecció de jugadors de l’escola.
– Participar en Trobades Esportives d’Escoles Conveniades.
– Realització d’accions formatives per part de tècnics del València C.F. per assessorar els tècnics de la FEBO en el procés formatiu de jugadors i guiar en el desenvolupament i aplicació d’una metodologia d’entrenament i estil de joc.
– Visites dels tècnics de la FEBO a la ciutat esportiva del València C.F. per assistir a entrenaments dels equips de l’Acadèmia del València.
– Possibilitat de rebre un paquet d’entrades per a algun dels partits a disputar pel primer equip del València C.F.

Juntament amb aquesta notícia, des del Club Esport Base Ontinyent també s’ha donat a conéixer que tres de les seues xiquetes han sigut convocades per participar, aquesta vesprada, al primer entrenament de la selecció provincial. Les jugadores són Celia Álvarez Calabuig, Nadia Calabuig Doménech i Laura Blasco Martínez. A l’entrenament participaran jugadores d’altres clubs de la província de València.

Publicitat