21/04/2024 - 17:33
Més

  Camino del Cid: Destacada Millora de Senyalització a Bellús, Sempere i Montaverner

  Altres notícies

  En el marc d’un esforç continu per millorar les infraestructures turístiques i de lleure de la província de València, el Consorcio Camino del Cid, amb el suport de la Diputació de València, ha portat a terme una significativa campanya de manteniment, reforç i millora de la senyalització de la ruta senderista i BTT que travessa la Vall d’Albaida, posant especial èmfasi en les poblacions de Bellús, Sempere, Montaverner i la sortida de Xàtiva.

  Aquesta actuació ha suposat la realització de 309 intervencions en els 178 quilòmetres de ruta que transcorren per la província, destacant per la seua importància la instal·lació de nova cartelleria en punts crítics i la millora de la seguretat en trams específics, com el del Barranc dels Tarongers. Aquestes millores tenen com a objectiu no només facilitar l’orientació dels senderistes i ciclistes, sinó també potenciar l’atractiu turístic d’aquestes localitats, integrades dins d’un itinerari que combina patrimoni, naturalesa i esport.

  El projecte, que ha abastat un total de 2.678 intervencions al llarg del Camino del Cid, inclou la instal·lació de senyalització nova i la reposició de la que s’havia deteriorat o perdut, garantint així una major durabilitat i eficàcia. Les millores realitzades a la Vall d’Albaida són un reflex del compromís del Consorcio per mantenir i enriquir aquesta ruta històrica que genera un impacte positiu en l’economia local dels municipis per on passa.

  Vicent Mompó, president de la Diputació de València i del Consorcio Camino del Cid, ha destacat la importància de la ruta com a eina de dinamització turística i cultural, així com el seu potencial per a generar recursos econòmics en les comunitats locals.

  Amb aquestes accions, el Camino del Cid reafirma la seua posició com un dels itineraris més emblemàtics per a senderistes i ciclistes, oferint una experiència única de connexió amb la història, la cultura i la bellesa natural de la Vall d’Albaida i de la província de València en general.

  Comparteix aquesta notícia i explora les novetats que t’esperen al Camino del Cid, ara amb una senyalització millorada que et guiarà a través dels secrets més ben guardats de la Vall d’Albaida.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -