Un any més, des de TVDigitalOntinyent.com, i ja per setè any consecutiu, aproparem un dels actes centrals de les festes d’Ontinyent com és l’Entrada de Moros i Cristians el pròxim 24 d’agost.

Com portem fent els últims anys, desplegarem el nostre dispositiu tècnic i equip humà per fer gaudir en directe a través d’internet, d’un espectacle únic ple de color, música i molta emoció. Aquesta retransmissió estarà conduïda per Víctor Vidal, i comptarem amb novetats, com és el cas de l’Arrancà. Per primera vegada podreu seguir i veure un acte que forma part de l’entrada i que mai s’ha pogut veure en directe. Per si no és suficient, enguany també ampliem alguns actes que es podran veure a la nostra web. Es tracta de l’Esmorzar de la Llàgrima, el pròxim 19 d’agost a partir de les 10:30h, La Baixada del Crist, i finalment la Misa Major.

A l’igual que els anys anteriors, tenim a la vostra disposició els nostres canals de contacte i missatgeria: whatsapp, i Telegram al telèfon mòbil 644 378 641, a més de les xarxes socials Facebook i Twitter, on podeu comentar amb el hastag #Miconti18.

Des de TVdigitalOntinyent volem donar les gràcies públicament als als nostres patrocinadors, qui any a any dipositen la seva confiança en nosaltres i ens ajuden a apropar a cada casa la festa moro cristiana d’Ontinyent.