728×90 caixa onti
Home > Cultura > Moros i Cristians > La entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent 2018 en directe

La entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent 2018 en directe

Un any més, des de TVDigitalOntinyent.com, i ja per setè any consecutiu, aproparem un dels actes centrals de les festes d’Ontinyent com és l’Entrada de Moros i Cristians el pròxim 24 d’agost.

Com portem fent els últims anys, desplegarem el nostre dispositiu tècnic i equip humà per fer gaudir en directe a través d’internet, d’un espectacle únic ple de color, música i molta emoció. Aquesta retransmissió estarà conduïda per Víctor Vidal, i comptarem amb novetats, com és el cas de l’Arrancà. Per primera vegada podreu seguir i veure un acte que forma part de l’entrada i que mai s’ha pogut veure en directe. Per si no és suficient, enguany també ampliem alguns actes que es podran veure a la nostra web. Es tracta de l’Esmorzar de la Llàgrima, el pròxim 19 d’agost a partir de les 10:30h, La Baixada del Crist, i finalment la Misa Major.

A l’igual que els anys anteriors, tenim a la vostra disposició els nostres canals de contacte i missatgeria: whatsapp, i Telegram al telèfon mòbil 644 378 641, a més de les xarxes socials Facebook i Twitter, on podeu comentar amb el hastag #Miconti18.

Des de TVdigitalOntinyent volem donar les gràcies públicament als als nostres patrocinadors, qui any a any dipositen la seva confiança en nosaltres i ens ajuden a apropar a cada casa la festa moro cristiana d’Ontinyent.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent fa la seua aportació per a millorar els pressupostos de 2019

El Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament està d’acord en les línies generals dels pressupostos municipals de 2019 i aporta el seu punt de vista en habitatges, oci, turisme, patrimoni i esports