30/05/2024 - 18:35
Més

    Albaida, un cap de setmana sense aigua: entre la frustració i les pèrdues econòmiques

    Altres notícies

    Albaida ha experimentat més de 24 hores de tall d’aigua aquest cap de setmana, des de les 22h del dissabte fins aproximadament les 00:00 del dilluns, provocant serioses molèsties entre el veïnat i pèrdues econòmiques en negocis locals, especialment els dedicats a l’hostaleria i la perruqueria. L’Ajuntament ha tardat a emetre un comunicat oficial per certificar el restabliment del servei, deixant a la ciutadania en una incertesa notable.

    El secretari general de l’agrupació socialista, David Palací, ha criticat la gestió dels talls d’aigua, indicant que són un problema constant i repetitiu en el municipi i que la situació ha empitjorat després del canvi d’empresa concessionària. Palací ha denunciat la manca de comunicació i suport a la ciutadania durant l’incident, ressaltant la necessitat d’informar i aconsellar puntualment als afectats.

    Durant el tall, els veïns van buscar alternatives, acudint a fonts públiques d’aigua no potable com a últim recurs, mentre el govern municipal mantenia un silenci que durà gairebé 11 hores. L’incident va coincidir amb un diumenge en què els supermercats estaven tancats i es celebraven comunions, augmentant la frustració local.

    A les xarxes socials, el malestar va ser evident amb nombrosos missatges d’indignació. Els socialistes proposen que es valore l’ús de camions cisterna o tancs com a alternatives durant aquests talls prolongats. Palací també qüestiona la capacitat de l’empresa Aqlara per garantir un servei adequat, donat el deteriorament observat en el subministrament i manteniment de la xarxa d’aigua potable d’Albaida.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

    La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -