27/07/2024 - 12:37
Més

    Albaida, un cap de setmana sense aigua: entre la frustració i les pèrdues econòmiques

    Altres notícies

    Albaida ha experimentat més de 24 hores de tall d’aigua aquest cap de setmana, des de les 22h del dissabte fins aproximadament les 00:00 del dilluns, provocant serioses molèsties entre el veïnat i pèrdues econòmiques en negocis locals, especialment els dedicats a l’hostaleria i la perruqueria. L’Ajuntament ha tardat a emetre un comunicat oficial per certificar el restabliment del servei, deixant a la ciutadania en una incertesa notable.

    El secretari general de l’agrupació socialista, David Palací, ha criticat la gestió dels talls d’aigua, indicant que són un problema constant i repetitiu en el municipi i que la situació ha empitjorat després del canvi d’empresa concessionària. Palací ha denunciat la manca de comunicació i suport a la ciutadania durant l’incident, ressaltant la necessitat d’informar i aconsellar puntualment als afectats.

    Durant el tall, els veïns van buscar alternatives, acudint a fonts públiques d’aigua no potable com a últim recurs, mentre el govern municipal mantenia un silenci que durà gairebé 11 hores. L’incident va coincidir amb un diumenge en què els supermercats estaven tancats i es celebraven comunions, augmentant la frustració local.

    A les xarxes socials, el malestar va ser evident amb nombrosos missatges d’indignació. Els socialistes proposen que es valore l’ús de camions cisterna o tancs com a alternatives durant aquests talls prolongats. Palací també qüestiona la capacitat de l’empresa Aqlara per garantir un servei adequat, donat el deteriorament observat en el subministrament i manteniment de la xarxa d’aigua potable d’Albaida.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Agullent impulsa la cultura literària amb la presentació de ‘Penya Llisa’ i el 35è aniversari de la biblioteca

    L'Ajuntament d'Agullent ha presentat el sisè número de la revista literària municipal 'Penya Llisa' i la imatge del 35è...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -