30/05/2024 - 23:42
Més

    PSPV-PSOE d’Ontinyent: una jornada de memòria i compromís democràtic

    Altres notícies

    Els socialistes d’Ontinyent van commemorar el 5 de maig, Dia d’Homenatge als espanyols deportats i a totes les víctimes del nazisme, amb un acte profundament significatiu. El PSPV-PSOE d’Ontinyent va organitzar una visita als “9 Stolpersteins” instal·lats en record de les víctimes ontinyentines del nazisme. Aquestes plaques, que recorden els deportats durant la Segona Guerra Mundial, són un símbol de la memòria i la defensa dels valors democràtics.

    Durant l’acte, José Antonio Martínez, portaveu del grup municipal del PSPV-PSOE, va destacar la importància de la memòria per a la democràcia, afirmant que “vivim en temps complicats on hem de recordar que no hi ha llibertat sense igualtat”. Martínez va reforçar el missatge que “una democràcia desmemoriada no és democràcia” i va recordar que el futur millor s’aconsegueix amb justícia i honestedat cap al llegat de qui va lluitar pels ideals de llibertat.

    Patricia Folgueras, secretària general del PSPV-PSOE d’Ontinyent, va criticar durament els recents atacs polítics, assenyalant que no solament afecten a individuals sinó a tot el que representa el progressisme. Va destacar també la lluita contra les lleis que, segons ella, intenten blanquejar períodes autoritaris passats i va reafirmar el compromís del partit amb la defensa de la democràcia i la memòria històrica.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

    La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -