EUPV d’Ontinyent en desacord amb la privatització de la vigilància al Pou Clar

EUPV d’Ontinyent, ha volgut donar a conèixer el seu desacord amb la nova mesura de privatització de la vigilància al Pou Clar que el recent Govern d’Ontinyent ha aprovat. “Una de les primeres mesures del govern de Jorge Rodríguez ha estat contractar la vigilància del paratge natural del Pou Clar mitjançant l’ús de seguretat privada, és a dir privatitzant o externalitzant el servei”.

El grup ha volgut recordar que “un dels cavalls de batalla de la darrera legislatura va ser la pretensió d´EU de recuperar la gestió d’alguns serveis públics municipals, amb l’oposició radical dels grups polítics que conformaven el govern a la passada legislatura (PSPV i Compromís)” per aquest motiu han explicat que “seguim sense compartir els afanys privatitzadors de serveis públics municipals, i pensem que en aquest cas concret l’externalització del servei lluny de suposar un estalvi a les arques municipals suposarà un increment de les despeses, perquè a més de la contractació de la seguretat i el manteniment d’aquest paratge natural es necessitarà la col·laboració i actuació dels i les agents de la Policia Local, ja que els agents de seguretat privada no tenen competències en la imposició de sancions per incompliment de l’ordenança municipal”; afegint que ” ens preocupa també el futur en la prestació i model de gestió d’altres serveis municipals que finalitzen la seua vigència al llarg de la present legislatura, que puguen córrer la mala sort de ser externalitzats”.

Segons EUPV, l’acord pres pels grups polítics PSPV, Compromís i EU l’any 2012 va suposar ampliar amb dues persones la Plantilla de la Policia Local, permetent que durant els mesos d’estiu es poguera efectuar la vigilància d’aquest paratge, acord que va comptar amb la satisfacció de la ciutadania. El grup ha inistit en que “no ens val la gastada excusa que l’estalvi produït per la jubilació i no substitució del personal funcionari siga un estalvi per a l’Ajuntament, ja que entenem que això va en detriment de la qualitat en la prestació dels serveis públics”, afegint que “tampoc ens val la mateixa excusa per tal que es cobrisquen mitjançant externalitzacions tasques que abans eren cobertes per personal del propi Ajuntament”.

Esquerra Unida, ha volgut demanar públicament “al recent estrenat President de la Diputació de València que porte a aquesta institució la veu de la ciutadania d’Ontinyent pel que fa a la no entrada al Consorci de Residus i en la defensa del nostre Pla de Minimització Comarcal. Així mateix esperem que aquesta institució en la qual s’estrena tinga els dies comptats, que s’apliquen les transferències de competències promeses i que es lluite per un major i millor finançament de les entitats locals”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Ines Ferri

Ines Ferri
Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent celebra que es pose en marxa la compra de dos busos sostenibles com demanava la coalició

Aquest dilluns, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha valorat positivament l’anunci sobre l’inici del …