Tudi Guillem prensenta la seua dimissió com a regidora de l’Ajuntament dOntinyent

0

Per mitjà d’un comunicat, l’ajuntament d’Ontinyent ha explicat la dimissió com a regidora de l’Ajuntament d’Ontinyent Tudi Guillem. Al document expliquen que la regidora Guillem ha presentat a l’alcalde la seva dimissió per motius personals.

“Guillem havia estat plantejant-se la seva continuïtat als últims mesos a l’Ajuntament, i, una volta finalitzat el treball que duia entre mans per coordinar i supervisar el dispositiu de seguretat de la festa del “Bou en corda”, ha decidit presentar la seva dimissió, que es farà efectiva al proper ple municipal. Des del Govern d’Ontinyent es comunicarà pròximament qui passarà a ocupar les funcions de Guillem al davant de la regidoria de Seguretat” assenyalen des del comunicat.

Guillem permaneix acusada en la denúncia de Creu Roja per la desaparició d’un xec en la seu d’Ontinyent el passat mes de setembre, on Compromís va demanar prudència amb una explicació del que havia passat, per altra banda el Partit Popular va demanar la seva dimissió, en ambdós casos, tant des de Creu Roja com des del govern socialista d’Ontinyent no s’han pronunciat al respecte.