Tudi Guillem prensenta la seua dimissió com a regidora de l’Ajuntament dOntinyent

Per mitjà d’un comunicat, l’ajuntament d’Ontinyent ha explicat la dimissió com a regidora de l’Ajuntament d’Ontinyent Tudi Guillem. Al document expliquen que la regidora Guillem ha presentat a l’alcalde la seva dimissió per motius personals.

“Guillem havia estat plantejant-se la seva continuïtat als últims mesos a l’Ajuntament, i, una volta finalitzat el treball que duia entre mans per coordinar i supervisar el dispositiu de seguretat de la festa del “Bou en corda”, ha decidit presentar la seva dimissió, que es farà efectiva al proper ple municipal. Des del Govern d’Ontinyent es comunicarà pròximament qui passarà a ocupar les funcions de Guillem al davant de la regidoria de Seguretat” assenyalen des del comunicat.

Guillem permaneix acusada en la denúncia de Creu Roja per la desaparició d’un xec en la seu d’Ontinyent el passat mes de setembre, on Compromís va demanar prudència amb una explicació del que havia passat, per altra banda el Partit Popular va demanar la seva dimissió, en ambdós casos, tant des de Creu Roja com des del govern socialista d’Ontinyent no s’han pronunciat al respecte.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprova per unanimitat la restauració i modificació d’usos de la Finca Fuset

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprovava per unanimitat la restauració i modificació d’usos …