28/03/2024 - 21:25
Més

    Primera Junta de Portaveus de la nova legislatura

    Altres notícies

    L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha presidit hui la sessió constitutiva de la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de la ciutat. La junta, aprovada pel ple del passat 18 de juny, i prevista a la Llei de Règim Local de la Comunitat Valenciana, estarà integrada per l’alcalde com a President, Rebeca Torró com a portaveu del Grup Socialista; José Luis Climent com a portaveu del Partit Popular; Joan Gilabert com a portaveu de Compromís; Paula García com a portaveu d’Esquerra Unida i Sergio Ramiro com a portaveu de Ciutadans.

    A la reunió de hui, una volta constituïda la Junta, s’establia el règim de funcionament, on es determina entre altres coses que les sessions ordinàries d’aquest òrgan es celebraran dilluns i dijous de la setmana de celebració de les Comissions Informatives i de Comptes, amb la possibilitat de celebrar-se sessions extraordinàries. A més a més, s’abordaven algunes de les qüestions a tractar al proper ple municipal.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -