Superades les 1000 hectàrees cremades a l’incendi de Llutxent

Emergències parla ja d’una superfície total de 1000 hectàrees cremades per l’Incendi de Llutxent. Durant tota la nit, prop de 136 efectius han estat contenint el foc, junta amb 50 vehicles, perquè les condicions meteorològiques els han estat favorables. A primera hora del matí s’han incorporat més reforços.

José María Àngel, director del @GVA112 ha explicat A punt: “Aquesta nit s’ha evitat l’avanç del foc. Hem tingut dos grans aliats com han sigut l’absència de vent i una alta càrrega d’humitat. Ara estem esperant que s’incorporen els mitjans aeris”. També ha assenyalat que el perímetre afectat anit es calculava del voltant de 800 hectàrees, però a hores d’ara podria superar les 1000. A les 11h del matí la temperatura serà benèvola. A partir d’aquesta hora, s’iniciaran m a fer les primeres anàlisis, tenint en compte l’augment de les temperatures i la possible arribada de la pluja.

Des de l’ajuntament de Llutxent informen que fins les 11h es donen les condicions més favorables per intentar contenir el foc, i que a partir de les 12h i les 16h, l’augment del vent podria dificultar els treballs d’extinció. Ara a les 10 hi ha programada altra reunió de control.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Vall d’Albaida aposta pel cicloturisme com a atractiu turístic vertebrador de la comarca

La Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida acaba d’incloure entre els projectes a sufragar …