Superades les 1000 hectàrees cremades a l’incendi de Llutxent

0

Emergències parla ja d’una superfície total de 1000 hectàrees cremades per l’Incendi de Llutxent. Durant tota la nit, prop de 136 efectius han estat contenint el foc, junta amb 50 vehicles, perquè les condicions meteorològiques els han estat favorables. A primera hora del matí s’han incorporat més reforços.

José María Àngel, director del @GVA112 ha explicat A punt: “Aquesta nit s’ha evitat l’avanç del foc. Hem tingut dos grans aliats com han sigut l’absència de vent i una alta càrrega d’humitat. Ara estem esperant que s’incorporen els mitjans aeris”. També ha assenyalat que el perímetre afectat anit es calculava del voltant de 800 hectàrees, però a hores d’ara podria superar les 1000. A les 11h del matí la temperatura serà benèvola. A partir d’aquesta hora, s’iniciaran m a fer les primeres anàlisis, tenint en compte l’augment de les temperatures i la possible arribada de la pluja.

Des de l’ajuntament de Llutxent informen que fins les 11h es donen les condicions més favorables per intentar contenir el foc, i que a partir de les 12h i les 16h, l’augment del vent podria dificultar els treballs d’extinció. Ara a les 10 hi ha programada altra reunió de control.

Publicitat