12/04/2024 - 13:08
Més

  2500 persones desallotjades per l’incendi de Llutxent

  Altres notícies

  Ara mateix, s’està produint una reunió de coordinació dels diferents dispositius que estan treballant per sufocar el foc de l’incendi forestal de Llutxent.

  Segons la Generalitat, la Guàrdia Civil ha desallotjat 2500 persones de les urbanitzacions de la Drova, Montesol i Montepino. Durant tota la nit van a estar treballant 8 unitats dels bombers forestals, 5 autobombes, 8 brigades forestals de Divalterra, 5 dotacions junt amb 5 comandaments del consorci de Bombers de València.

  Per a demà matí es preveu que s’unisca un helicòpter de la UME, entre els quals treballen aquesta nit 120 efectius, i demà seran rellevats altres 100 efectius més. A més s’incorporaran més mitjans aeris a primera hora del matí.

  Des d’altres poblacions també estan donant suport als afectats. Des de Creu Roja i treballadors de l’Ajuntament de Gandia han posat en marxa el dispositiu per acollir els evacuats de l’incendi habilitant espais per poder passar la nit. Hi han habilitats dos telèfons per als afectats per l’incendi, són el 962878800 i el 092.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -