Home > Economia > “Ontinyent Participa” com a model en una jornada sobre pressupostos a Castelló

“Ontinyent Participa” com a model en una jornada sobre pressupostos a Castelló

El regidor de Govern Obert i d’Ontinyent, , exposava ahir en Castelló de la Plana l’experiència de la ciutat amb el procés “”, exposat com a model en una jornada sobre participatius convocada per l’ajuntament castellonenc on també acudien representants d’altres municipis  i comarques de la zona.

La Jornada sobre Pressupostos Participatius organitzada per la regidoria de Participació Ciutadana de Castelló tenia lloc al Centre de del Grau, plantejant-se per tal de conèixer les millors propostes que s’han desenvolupat a ajuntaments i altres administracions que resulten referents en l’àmbit de la participació. Després de les i d’una rodona, els assistents van intercanviar impressions amb els ponents, donant-se a conèixer la situació quant a participació ciutadana de localitats com ara Vinaròs, la Pobla de Farnals o Paterna, entre d’altres.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El programa “Finança’t” de la Fundació Universitària oferirà tallers, cursos i seminaris

El programa d’educació financera “Finança’t”, impulsat per la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida (Campus …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *