30/05/2024 - 15:29
Més

  APCVALL Celebra 30 Anys Impulsant el Sector de la Construcció a la Vall d’Albaida

  L'Associació de Promotors i Constructors de la Vall d'Albaida (APCVALL) marca un hite amb el seu 30 aniversari i planifica un futur prometedor per al 2024.

  Altres notícies

  La Vall d’Albaida ha sigut testimoni de la celebració de l’Assemblea General d’APCVALL a la seu de COEVAL, un event que no sols ha fet balanç de l’any 2023 sinó que també ha posat les bases per a les accions a desenvolupar durant el 2024. En commemoració del seu 30 aniversari, APCVALL ha acollit amb entusiasme a nous associats com Grupo Jormar, evidenciant el seu creixement continu i el seu compromís amb la millora constant del sector.

  Durant l’assemblea, s’ha destacat la importància de la formació contínua per a empreses i autònoms del sector, anuncià-se que es realitzarà una consulta per identificar les necessitats formatives específiques. A més, es preveu una reunió amb COEVAL per analitzar les dades del sector recollides en el recent Informe Econòmic de la Vall d’Albaida.

  Sergio Guerola, president d’APCVALL, ha remarcat la implicació dels associats en iniciatives clau com la millora del mercat laboral i el combat contra la despoblació, destacant els esforços per trobar solucions a través del tema de la vivenda.

  Aquesta notícia no només celebra els èxits passats sinó que també mira cap al futur, ressaltant el compromís de l’APCVALL amb la innovació i el desenvolupament sostenible de la Vall d’Albaida

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -