13/07/2024 - 11:46
Més

  Rebeca Torró demana al PP d’Ontinyent es pronuncie sobre l’impagament del deute del Consell amb la ciutat

  Altres notícies

  La portaveu del grup municipal socialista en l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha demanat al PP local que es pronuncie sobre l’impagament dels 4 milions d’euros de deute reconegut del Consell amb la ciutat. Torró ha recordat que aquestos impagaments “han deixat els proveïdors de l’ajuntament sense cobrar i han posat en perill les nòmines dels treballadors públics”.

  La portaveu del PSPV-PSOE recorda que fa més d’una setmana que el Govern d’Ontinyent va demanar per carta al conseller d’Hisenda una reunió urgent per tal de solventar l’elevat deute que manté la Generalitat, governada pel Partit Popular, amb l’Ajuntament d’Ontinyent, “i la resposta del Conseller ha estat el silenci i el menyspreu, demostrant novament que el PP és un partit profundament contrari als interessos dels ontinyentins i ontinyentines”. Per a Rebeca Torró, no es creïble que posen com excusa que no hi ha diners, ja que tenen diners per al que volen, com han demostrant “fundint-se la Generalitat, quebrant Canal 9, balafiant Bancaixa i la CAM i montat uns grans projectes que igual que han omplit les butxaques d’aquells d’alguns, han deixat tremolant les arques públiques”.

  Des del grup municipal socialista d’Ontinyent s’ha mostrat el seu recolzament al Govern d’Ontinyent en la seua reclamació a la Generalitat, destacant-se que tampoc s’ha d’oblidar la responsabilitat que té el Partit Popular de Lina Insa i Filiberto Tortosa en la situació: “ells són els que deurien de donar la cara i explicar a la ciutadania per què no han exigit estos anys al Consell de Camps que ens pagara el que ens deu, i per què han permés que la bola del deute cresquera fins arribar als 4 milions d’euros”.

  La portaveu socialista considera que la resposta “està molt clara”, i és que Insa i Tortosa anteposen els seus interessos particulars i els Partit Popular als d’Ontinyent, com ho demostren fets com que a banda del 4 milions d’euros en subvencions i serveis que ha avançat l’Ajuntament, la Generalitat deu a Ontinyent 800.000 euros de l’Echegaray, el Pont de Sant Vicent, l’Institut de l’Estació, l’aularia del Bonavista, el conservatori, la ronda sud, l’accés per Torrefiel o l’Hospital General, un deute que qualificava de “encara més sagnant, perquè afecta a la salut de les persones”. Torró afegia que a Lina Insa i Filiberto Tortosa “deurien eixir i dir-li al Consell que ja està be. Que tinguen la decència política de posar, encara que siga una vegada, els interessos d’Ontinyent per davant des del PP”.

  Rebeca Torró també aludia a l’anterior regidora d’Hisenda del PP, Maria Abad, a la que explicava que els diners que ha estalviat aquestos mesos el Govern d’Ontinyent s’han destinat a tapar el forat de mig milió d’euros que va generar el Govern del PP, en gastar-se els diners d’un solar que no havia venut, “una de les perles que ens ha deixat la senyora Abad i els seus companys, a banda d’un dèficit de 2,3 milios d’euros i un deute de més de 20 milions”.

  Per a la portaveu socialista, “és curiós que ara diguen que anem a signar un prèstec per evitar el desastre econòmic. Sols els va faltar dir que és un desastre econòmic que ells han generat, i que nosaltres, per supossat, anem a resoldre. Que a ningú li càpia ningú dubte”, conclou Rebeca Torró.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -