23/07/2024 - 10:37
Més

  Catedràtics, empresaris i alts càrrecs polítics debatran a Ontinyent sobre l’estat de la indústria valenciana

  Altres notícies

  Catedràtics, empresaris i els alcaldes d’Ontinyent i Alcoi es reuniran aquest dissabte a la capital de La Vall d’Albaida per debatre sobre el futur de la indústria valenciana, en la jornada “La indústria valenciana hui”, convocada pel PSPV-PSOE. L’acte tindrà lloc al Centre Cultural de Caixa Ontinyent entre les 10 :00 i les 13 :00 hores , sent inaugurat per l’Alcalde d’Ontinyent i Secretari d’Indústria del partit, Jorge Rodríguez.

  “La indústria valenciana: situació actual, recent evolució i estratègies de futur”; “Els nous reptes de la indústria valenciana”; “Situació actual de la indústria valenciana. La perspectiva de les comarques industrials d’interior” i “Les empreses de la Vall d’Albaida davant la globalització” seran els temes a tractar per un grup de ponents als quals es troben la Vicesecretària de Política Econòmica del PSPV-PSOE, Ana Botella; el Catedràtic d’Economia Aplicada i Degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, Vicent Soler; l’Alcalde d’Alcoi, Antoni Francés; la professora de l’Institut de Desenvolupament Local de la Universitat de València, Julia Salom; i el Diputat a les Corts Valencianes i  Portaveu adjunt i coordinador d’Economia, Indústria i Comerç del PSPV-PSOE, Francisco Toledo.

  La cloenda estarà a càrrec del Catedràtic d’Organització d’Empreses de la Universitat de València, Josep Pla; el President de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida, Rafael Pla, i finalment el Secretari General del PSPV-PSOE, Ximo Puig.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -