COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el dilluns 18 de maig a les 16 h i per a poder participar és necessari inscriure’s en coeval@coeval.es COEVAL tracta així d’ajudar en la redefinició de les estratègies de les nostres empreses i autònoms per a poder eixir amb força d’aquesta situació.

Els aspectes que es tractaràn en el webinar són el laboral, mercantil, fiscal i concursal i seran abordats des d’una perspectiva legal per destacats ponents de Cuatrecasas que col·labora en aquest.

COEVAL des de l’inici de la pandèmia del covid 19 ha estat al costat dels seus associats informant-los amb immediatesa i des de fonts oficials davant el devessall normatiu que s’han trobat, comptant per a això amb la valuosa col·laboració de la patronal autonòmica CEV (Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana), ha oferit també possibilitats de subministrament de material sanitari als seus associats i ha dut a terme webinars per exemple en col·laboració amb el Col·legi d’Economistes de València que ajuden a crear una cultura del teletreball que vaja més enllà de les circumstàncies actuals i siga una eina útil per a millorar la professionalització de les empreses o amb ATEVAL per a explorar possibilitats de finançament en moments com l’actual en què pot ser necessària.

Pròximament COEVAL convocarà nous webinars que anirà anunciant als seus associats en temàtiques que poden ser d’interés per a continuar ajudant-los en aquests complicats moments.

COEVAL és conscient que la situació generada pel covid-19 ha creat conseqüències i dificultats econòmiques per a tot el teixit empresarial que seran superades amb molt d’esforç i en aqueixa tasca COEVAL espera comptar amb la col·laboració d’Administracions i Entitats Financeres per a junts fer possible que la Vall d´Albaida i les seues empreses isquen enfortides d’aquest repte social i econòmic tan complicat que, com tots, té per davant.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

129 aspirants opten a 7 places de Policia Local

Un total de 129 aspirants realitzaven esta setmana proves psicotècniques per optar a 7 places …