Al voltant de 100 participants, entre tècnics de personal, funcionaris, polítics, etc. de la Comunitat Valenciana, Madrid, Múrcia i Castella la Manxa participaven hui a Ontinyent en una jornada sobre “Desenvolupament i Modernització dels Recursos Humans Municipals a partir de la Relació de Llocs de Treball”.

Es tracta d’una jornada organitzada per l’Associació Valenciana de Tècnics de Personal de l’Administració Local (AVTPAL), entitat on el Cap de Personal de l’Ajuntament d’Ontinyent, Vicent Molina, és membre de la Junta Directiva.

El regidor coordinador de Govern Obert i Transparència i responsable de Personal de l’Ajuntament, Joan Sanchis, intervenia en l’acte de benvinguda per destacar la importància de la política de personal com una eina per analitzar les necessitats de recursos humans i dissenyar estratègies de futur amb l’objectiu primordial d’aconseguir uns serveis públics de qualitat per als nostres veïns i veïnes. Sanchis posava en valor el treball del Departament de Personal i Modernització així com de les seccions sindicals de l’Ajuntament que treballen junt a la regidoria en aquest objectiu.

Entre els assistents a la jornada es trobaven tècnics i polítics de corporacions locals i provincials, que participaven de tres ponències formatives dedicades a “les claus del sistema i l’estructura organitzativa de l’administració municipal”; “les places, llocs de treball i retribucions”; i “negociació, titulació i instruments per al canvi”.

Font: Ajuntament d’Ontinyent