11/12/2023 - 11:13
Més

  L’Olleria acull demà l’Egyptian Race, primera carrera d’obstacles temàtica d’Espanya

  Altres notícies

  L’Olleria acull demà dissabte la seua Egyptian Race, primera carrera d’obstacles temàtica d’Espanya, en la qual participaran uns 500 corredors. Les competicions està previst que s’inicien a les 17:30 hores, amb la carrera de xiquets. Simultàniament començaran les activitats alternatives, entre elles la demostració en directe de com es treballa el vidre de forma artesanal. Després d’un escalfament previ, i del ball inaugural, la primera carrera d’adults serà la Front Squad i començarà a les 18:30hores, li seguirà la d’Elit, les d’Amateur, per equips, parelles i popular, amb una diferència d’eixida de 10 minuts en cadascuna d’elles.

  Durant tot este temps, i per als acompanyats dels corredors, hi haurà diferents atraccions junt a l’eixida, com ara la presència de camells i cavalls o un photocall d’ambientació egípcia, a més de l’actuació del dj Carles Tarrazo.

  L’entrega de trofeus i premis està prevista per a les 22 hores, després de la qual actuarà Philantropics. Esta actuació que s’allargarà fins les 3 de la matinada.

  Pel que fa als dorsals, estos es podran recollir el mateix dia d’11 a 13hores i de 17 a 19:30 hores al pavelló d’esports, on també hi haurà disponibles dutxes per a tots els corredors.

  Font: Ajuntament de l’Olleria

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -