L’Olleria acull demà dissabte la seua Egyptian Race, primera carrera d’obstacles temàtica d’Espanya, en la qual participaran uns 500 corredors. Les competicions està previst que s’inicien a les 17:30 hores, amb la carrera de xiquets. Simultàniament començaran les activitats alternatives, entre elles la demostració en directe de com es treballa el vidre de forma artesanal. Després d’un escalfament previ, i del ball inaugural, la primera carrera d’adults serà la Front Squad i començarà a les 18:30hores, li seguirà la d’Elit, les d’Amateur, per equips, parelles i popular, amb una diferència d’eixida de 10 minuts en cadascuna d’elles.

Durant tot este temps, i per als acompanyats dels corredors, hi haurà diferents atraccions junt a l’eixida, com ara la presència de camells i cavalls o un photocall d’ambientació egípcia, a més de l’actuació del dj Carles Tarrazo.

L’entrega de trofeus i premis està prevista per a les 22 hores, després de la qual actuarà Philantropics. Esta actuació que s’allargarà fins les 3 de la matinada.

Pel que fa als dorsals, estos es podran recollir el mateix dia d’11 a 13hores i de 17 a 19:30 hores al pavelló d’esports, on també hi haurà disponibles dutxes per a tots els corredors.

Font: Ajuntament de l’Olleria