29/11/2023 - 8:55
Més

  La Fundació Carulla reconeix amb dos premis al CEIP Lluís Vives d’Ontinyent

  Altres notícies

  La Fundació Carulla, dedicada a la promoció de la llengua catalana i la cultura, ha fet públics els guanyadors i guanyadores dels premis Baldiri Reixac (PBR) corresponents al curs 2016-2017, entre els quals es troba el CEIP Lluís Vives d’Ontinyent. Els guardons PBR, que s’organitzen des de l’any 1979, reconeixen iniciatives educatives que contribueixen a la tasca de construir una escola en català i de qualitat.

  Aquesta edició dels premis ha tingut com a novetat el foment de l’estímul a nous projectes, amb la creació de 5 premis de 4.000 euros adreçats a mestres i professors per a projectes innovadors. Així mateix, els guardons mantenen el seu reconeixement a les escoles, amb 9 premis de 4.000 euros, i als alumnes, amb 50 premis de 900 euros.

  En el cas del CEIP Lluís Vives, ha rebut dos guardons. El primer d’ells ha sigut atorgat dins la categoria de “projectes globals d’escola”, que té una dotació de 4.000 euros per cada centre premiat. El Lluís Vives d’Ontinyent ha sigut reconegut junt amb altres 8 centres de Catalunya, d’un total de 43 candidatures. Les escoles reconegudes amb els PBR han de destacar per tindre qualitat pedagògica, compromís amb la llengua, i ser innovadores, inclusives i integradores en el marc d’una societat democràtica.

  Pel que fa al segon premi, es tracta d’un dels reconeixements, amb 900 euros de dotació, dedicats a “alumnes compromesos, encuriosits i creatius”. En aquest cas, s’han presentat 178 projectes i han sigut premiats 50, entre els quals es troba “Biblioactiva al CEIP Lluís Vives”, realitzat per l’alumnat del centre ontinyentí, amb les mestres Elena Garcia i Enriqueta Mollà.

  Quant a l’entrega de guardons, la consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz, lliurarà els premis a escoles i mestres el dimecres 24 de maig a les 19 hores al Palau de Pedralbes de Barcelona. Els alumnes rebran els seus premis el 28 de maig al Casal de l’Espluga de Francolí (Tarragona), a partir de les 13 hores.

  La Fundació Carulla organitza els PBR amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

  Font: Fundació Carulla i redacció pròpia

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -