29/05/2023 - 0:24
Més
  IniciDestacatLa IV Fira de Tendes, Rock i Tapes deixa bon sabor de...

  La IV Fira de Tendes, Rock i Tapes deixa bon sabor de boca

  El passat cap de setmana, es celebrava a Ontinyent, la IV Fira de Tendes, Rock i Tapes. Més de 17.000 persones visitaven la ciutat, per tal de gaudir d’aquest esdeveniment, que porta en martxa des de l’any 2012 i té com a principal objectiu promocionar el comerç ontinyentí.

  Tal com ha dit el regidor de comerç Joan Sanchis, “és un cap de setmana especial i que, sense cap dubte, les vendes dels comerços en Ontinyent s’incrementen”.

  En aquesta IV edició, el nombre d’establiments que han participat s’ha incrementat a quasi 60, i es calcula que s’han servit unes 15.000 tapes, amb una mitja de 6 tapes diferents per local hosteler. L’esdeveniment, a més, ha estat amenitzat per 8 grups musicals que han aconseguit impregnar de ritme aquesta fira.

  Comerços de tot tipus muntaren el seu stand al carrer Martínez Valls i la Plaça Sant Domingo. Inmobiliàries, botigues de roba, òptiques i bisuteries, són alguns dels productes que es podien adquirir a la fira; a més d’una gran varietat de tapes  i bona música. Tant els visitants com els comerciants i hostelers, han mostrat el seu suport a aquest tipus d’iniciatives que pretenen incentivar el comerç de la zona. Jordi Martínez, president d’AHVAL, afirmava que “la fira està sent tot un èxit, la gent vol rock i tapes, vol eixir i vol events”.

  Les inesperades tronades del dissabte provocaren alguns xicotets desperfectes i han obstaculitzat, en alguns casos, superar les vendes d’anys anteriors. Tot i això, el nombre de visitants s’ha incrementat notablement, per aquest motiu, comerciants i hostelers han comunicat el seu agraïment a la gent que va sortir al carrer i va fer possible aquesta IV Fira de Tendes, Rock i Tapes.

  Des de l’alcaldia s’ha comunicat que es pensa seguir amb aquest tipus d’iniciatives per tal d’incentivar el comerç a Ontinyent, i que en uns 6 o 7 caps de setmana ja es té pensat desenvolupar Ontinyent al Carrer “amb una escenografia que volem que aquest any siga especialment potent i que volem que s’allargue desde principis d’octubre fins el 8 de novembre”. “El 8 de novembre es pretén que es celebre la Nit Oberta i posteriorment, es començarà amb la campanya de nadal i amb el Festival de Circ i Teatre i amb tot allò que simbolitza Ontinyent Il·lusiona”.

  Els comerciants ontinyentins demanen que aquestes iniciatives es porten a terme més a sovint, ja que són activitats que resulten molt beneficioses per al comerç en general. De la mateixa manera, s’ha insistit en que allò ideal seria realitzar-les de manera trimestral o quatrimestral, per evitar també que la gent es sature.

  L’alcalde Jorge Rodríguez, ha explicat que amb la posada en marxa del Consell de Comerç i Gastronomia, aquest tipus d’activitats podran treballar-se d’una forma més directa, dient que, ” una vegada assolida l’alcaldia, pensem que és imprescindible posar en martxa eixe Consell de Comerç i Gastronomia, amb el qual anem a poder treballar d’una manera més específica tot allò  relacionat amb la marca gastronòmica Ontinyent, que cada vegada és més una marca en potència”.

   

   

   

  Ines Ferri
  Ines Ferrihttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".
  El més llegit