Home > Societat > S’inicien les obres de la zona verda del Orútjol

S’inicien les obres de la zona verda del Orútjol

Jorge Rodríguez visitava hui les obres de la nova zona verda del Orútjol, en el barri de Sant Rafael, que començaven esta setmana amb un pressupost de 300.000 euros i un termini d’execució de 4 mesos per a una intervenció a executar sobre una superfície de 3.600 m2.

L’alcalde, que acudia acompanyat pel regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, l’edil de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, i representants de l’Associació de Veïns del barri, recordava que aquesta va ser una de les actuacions més votades en el procés “Ontinyent Participa 2016”. Si la proposta era fruit de la participació ciutadana, els passos previs a l’execució del projecte “també han sigut un exemple de participació, ja que els veïns es van implicar en el propi disseny de la zona”, recordava Jorge Rodríguez.

L’alcalde destacava que “amb aquesta actuació el barri va a guanyar un nou lloc de convivència pensat com a espai saludable per als majors i també com a lloc d’oci per als xiquets i xiquetes, i més tenint en compte la proximitat del col·legi Rafael Juan Vidal. A més a més suposarà un nou pulmó verd amb un ampli equipament i estacionaments perimetrals, atenent les demandes veïnals al respecte”, recordava.

Relacionats

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’educació inclusiva del Trèvol desperta l’interés de dos professors de Guatemala

Elisabeth Gonzalez i Marvin Sam, professors del municipi Ixcan, al departament de Quiché, es van …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *