21/04/2024 - 15:58
Més

  X Memorial Susana Balaguer rendirá homenatge a Santi Sais

  Altres notícies

  Un any més, ANIMA Associació Càncer Ontinyent se suma a la commemoració del Dia Internacional del Càncer amb el X Memorial Susana Balaguer. L’esdeveniment, que tindrà lloc el proper 3 de febrer, serà especial aquest any ja que s’hi rendirà homenatge al benvolgut amic i fundador d’ANIMA, Santi Sais.

  Santi Sais, persona molt activa dins de l’associació, serà recordat pel seu compromís i dedicació en la lluita contra el càncer. A més, aquesta edició del memorial serà dedicada a totes les persones que ens van deixar durant el 2023, recordant-les amb afecte i respecte.

  L’esdeveniment també destacarà l’estrena d’un vídeo especial que Santi Sais tenia entre mans abans del seu traspàs. Amb la col·laboració de Marina Tormo, el vídeo ha estat realitzat per dones que han patit o estan patint la malaltia, oferint una perspectiva única i emotiva sobre la seva experiència i lluita.

  ANIMA convida a la comunitat a sumar-se a aquesta commemoració i acompanyar-los en aquest moment de record, reflexió i solidaritat. L’associació reafirma el seu compromís en la sensibilització i suport a les persones afectades pel càncer, continuant la seva tasca en la lluita contra aquesta malaltia.

  L’acte del X Memorial Susana Balaguer tindrà lloc el 3 de febrer i serà una oportunitat per compartir històries, recolzar-se mútuament i mantenir viva la memòria de les persones que han viscut i lluitat contra el càncer.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -