16/06/2024 - 16:24
Més

  Estefania Conejero i Mariola Penadés, pregoneres de les Festes de Moros i Cristians

  Altres notícies

  Les esperades festes de Moros i Cristians d’Ontinyent ja tenen les seues pregoneres oficials per a aquest any. L’Ajuntament d’Ontinyent, en col·laboració amb la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, ha revelat els noms de les xiques que ocuparan aquest honorós càrrec.

  Estefania Conejero Salinas: Pregonera del Mercat Medieval

  La primera pregonera, Estefania Conejero Salinas, ha estat escollida per presidir el prego del Mercat Medieval que se celebrarà el pròxim mes de febrer. Amb una dilatada trajectòria festera, la seua designació és un reconeixement a la seua dedicació i amor a les tradicions ontinyentines. La ciutat espera amb expectació el seu missatge que donarà inici a aquest esdeveniment tan especial.

  Mariola Penadés Fons: Pregonera de les Festes de Moros i Cristians d’Agost

  La segona pregonera, Mariola Penadés Fons, ocuparà un lloc destacat com a pregonera de les Festes de Moros i Cristians que tindran lloc al mes d’agost. Amb una notable carrera com a doctora, investigadora, docent i divulgadora científica, Penadés Fons aportarà la seua perspectiva única i el seu esperit festiu per a enaltir aquestes celebracions tan arrelades a la cultura ontinyentina.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -