22/06/2024 - 22:22
Més

  Mor el cheff i cuiner Juanma Mateo, referent de la cuina d’Ontinyent

  La trista notícia de la partida de Juanma Mateo ha deixat un buit en el cor de l'hostaleria ontinyentina. Des de les seves humils arrels fins a la presidència de l'Associació d'Hostalers, Juanma ha estat un artífex de sabors inoblidables i un defensor de la riquesa culinària local. La seva història, marcada per la passió i la professionalitat, es converteix en llegat per a generacions futures. La comunitat gastronòmica de Ontinyent li ret homenatge i recorda amb gratitud el seu llegat imborrable.

  Altres notícies

  Ahir dimarts va morir Juanma Mateo, un empresari ontinyentí dedicat a l’hostaleria, que ha estat un excel·lent company, un gran amic i, sobretot, una gran persona.

  Juanma ha estat una figura destacada en el món de l’hostaleria d’Ontinyent, començant des de molt jove fins a esdevenir un xef de primera categoria, arribant fins a ser president de l’Associació d’Hostalers de la Vall d’Albaida.

  En 1980, va iniciar la seva carrera a Ontinyent en el Restaurant El Nido, on va treballar fins al 1990. Després del tancament d’aquest establiment, va emprendre una nova aventura amb la inauguració del seu propi negoci, CASA LUIS, convertint-se en un referent com a restaurant i saló de banquets d’Ontinyent.

  Després de la crisi del 2008, va iniciar un projecte més personal i tranquil amb la seva empresa By Juanma Mateo, on va dirigir diversos restaurants de la comarca, com ara RIBERET i CANCELL, establint-se professionalment fins al 2022 a Bocairent.

  Juanma sempre ha estat un exemple per als professionals del sector, destacant per la seva amabilitat, tranquil·litat, simpatia, humilitat i, sobretot, gran professionalitat. Era una persona que gaudia del moment i feia que tots gaudíssim amb ell.

  Va dirigir l’Associació d’Hostalers des del 2007 fins al 2011, i gràcies al seu treball i al dels altres com ell, Ontinyent s’ha situat en el mapa de les Comarques Centrals de la Comunitat Valenciana com una ciutat referent en gastronomia, amb grans professionals i excel·lents establiments hostalers. La seva pèrdua deixa un buit immens en la comunitat ontinyentina, recordant-lo com un llegat indiscutible en el món de la gastronomia local.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -