S’iniciarà enguany l’execució de la nova estació d’autobusos

L’Ajuntament d’Ontinyent iniciarà enguany l’execució de la nova estació d’autobusos de la ciutat a la zona de Mesta. Així serà després que a la modificació de crèdit aprovada al ple del passat dijous haja inclòs una partida de 20.000 euros per iniciar la contractació de les obres i executar una primera fase del projecte.

Cal recordar que la intenció de dur a terme aquesta actuació va estar avançada el passat mes de maig per Jorge Rodríguez, qui visitava els terrenys de l’esplanada adjacent a la rotonda de Mesta acompanyat dels regidors Manuel Cuesta i Sayo Gandia, una ubicació que destacava com “la mes adient perquè la ciutat compte amb una estació digna”, assenyalava. L’estació es planteja per fer més còmoda i atractiva la opció del transport públic interurbà, i la seua creació anirà aparellada a gestions per incrementar les freqüències i destinacions de les línies amb parada a Ontinyent. La seua ubicació, a l’entorn de l’esplanada on tradicionalment s’ubica el circ, permetrà seguir utilitzant aquest espai com a pàrking “però a més tindrem una estació d’autobusos perfectament comunicada, en ple barri de Sant Josep i a pocs metres d’un dels accessos a la ciutat des de la ronda sud”, explicava Jorge Rodríguez.

Aquest projecte, que s’executarà amb caràcter plurianual, és un dels més destacats del Govern d’Ontinyent en matèria de mobilitat sostenible, un àrea en la qual també va a treballar-se en altres aspectes com la millora de la comunicació urbana amb el nou hospital amb una nova parada de bus urbà i una ruta d’accés per a bicicletes i vianants, o la posada en marxa d’un projecte pilot de bicicletes elèctriques per al seu ús dins de la ciutat. També es completarà la connexió ciclista i de vianants entre els polígons industrials de la ciutat i el nucli residencial i es crearà itineraris segurs per a ciclistes i vianants en els principals camins del disseminat, entre altres mesures.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La festivitat de Sant Antoni d’Ontinyent, declarades d’interés turístic Local

Les festes de Sant Antoni d’Ontinyent han estat declarades oficialment com a bé d’interés turístic …