13/07/2024 - 12:14
Més

  El PSOE d’Ontinyent condemna les càrregues policials a València i demana responsabilitats

  Altres notícies

  El grup municipal socialista d’Ontinyent ha presentat una moció per a que el plenari de l’Ajuntament “condemne i rebutje” les càrregues policials dutes a terme els passats dies contra els estudiants de l’IES Lluís Vives de València. A la moció es demana també el cessament del Cap Superior de Policia de la Comunitat Valenciana i de la Delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Paula Sánchez de León, així com una investigació a fons dels fets per a depurar responsabilitats i retirar del servei a aquells agents que hagen violat la llei i els drets fonamentals dels ciutadans i ciutadanes.

  L’alcalde d’Ontinyent, el socialista Jorge Rodríguez, ha criticat el que ha qualificat de “violència gratuïta” amb els estudiants menors d’edat del IES Lluís Vives de València, qualificant de “indignant” el tractament rebut per uns estudiants “que només fan que expressar un malestar i defensar els seus drets”. Jorge Rodríguez es va assabentar esta setmana que una de les persones ferides a València es una jove d’Ontinyent. La família de l’agredida es va posar en contacte amb l’Alcalde d’Ontinyent, qui va oferir el seu suport a la jove: “és indignant que després de 30 anys de democràcia encara tingam que assistir a episodis tan lamentables i poc edificants com els de veure a la policia perseguir a joves per reclamar tenir una educació pública i de qualitat”.

  Per la seua banda, la portaveu del Grup Municipal Socialista, Rebeca Torró, també ha lamentat les càrregues policials “que han produït desenes de detencions i ferits de ciutadans valencians que han eixit a lluitar per una educació pública que des de fa molts anys ve sent més que maltractada pel govern del Partit Popular”. En paraules de Rebeca Torró, l’educació dels i les joves deuria ser prioritària per a les Administracions Públiques, “ja que la formació i la qualificació de la societat són les ferramentes més efectives per al  desenvolupament de tot un país”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -