Impuls al programa d’educació financera de Caixa Ontinyent, de la mà de FUNCAS

La Fundación de Cajas de Ahorros (FUNCAS) i Caixa Ontinyent han subscrit hui un conveni per a impulsar i finançar activitats d’educació financera desenvolupades per l’obra social de la caixa valenciana. Mitjançant aquest conveni, FUNCAS aportarà fons per al projecte “contes infantils interactius d’educació financera”, un projecte que conjuga formació i entreteniment mitjançant una aplicació informàtica que, des dels dispositius quotidians, permetrà l’accés a les publicacions infantils de Caixa Ontinyent dedicades expressament a traslladar coneixements financers bàsics i senzills als més menuts. Inicialment, l’aplicació es realitzarà en tres idiomes, a triar: valencià, castellà i anglés.

El conveni ha sigut subscrit pel President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, i pel Vicepresident del Patronat de FUNCAS, José-María Méndez.

Antonio Carbonell ha agraït la col·laboració de FUNCAS, que ja es va produir també l’any passat, i ha remarcat el compromís de l’Entitat assenyalant que “som una caixa d’estalvis, l’única que queda a la Comunitat Valenciana, i el nostre segell fundacional i distintiu és la proximitat amb la nostra terra i amb la nostra gent; facilitar el seu accés a coneixements econòmics i financers és, en essència, dotar-los de majors capacitats per a administrar els recursos propis o familiars, millorar la competitivitat d’emprenedors i empreses i, en definitiva, crear major riquesa i benestar”.

Per la seua part, José María Menéndez ha assenyalat que “l’educació financera és una de les prioritats de les entitats financeres, de CECA i de Funcas. Ja en 2018 el programa Funcas Educa va contribuir amb 3 milions d’euros i este any s’ha incrementat la dotació en un 15%”.

Caixa Ontinyent va llançar el seu programa d’educació financera “Finança’t” en 2016, amb una temàtica oberta i dirigida a tots els públics. Així, disposa d’un web amb un autotest, documentació segmentada per temàtica i edats, ferramentes, vídeos, informació d’actualitat i enllaços. El programa és molt actiu en xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), facilita cursos online per al professorat, i també realitza conferències, tallers i cursos presencials per a col·lectius diversos. En aquests tres anys, el programa ha comptat amb més de 26.000 usuaris directes.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL reprén els encontres empresarials analitzant el nou escenari económic Post-Covid19

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida(COEVAL) ha représ, després de la finalització de l’estat …