21/07/2024 - 0:55
Més

  Desé Aniversari de ANIMA: Homenatge i Missatge d’Esperanza en el Dia Internacional del Càncer

  El vídeo 'Moviment de vida' ret homenatge a Santi Sais, fundador de ANIMA, i s'estrena el 4 de febrer en el canal de YouTube de l'associació

  Altres notícies

  ANIMA Associació Càncer Ontinyent, en el seu desé aniversari, commemora el Dia Internacional del Càncer amb un vídeo especial titulat “Moviment de vida”. Enguany, el vídeo està dedicat especialment a Santi Sais, fundador de l’associació, qui va morir recentment. El vídeo es podrà veure en el canal de YouTube de ANIMA a partir del diumenge 4 de febrer a les 8.00, coincidint amb el Dia Internacional del Càncer, i es preestrenará el dissabte 3 de febrer a la sala Gomis d’Ontinyent com a part del X Memorial Susana Balaguer, també dedicat a Sais.

  Lluís Muñoz, president de ANIMA, destaca que aquest vídeo serà “una bonica manera de recordar per sempre a aquest company fundador de l’associació i impulsor d’aquesta iniciativa dels vídeos des del 2021, amb un homenatge a Pau Donés que va donar la volta a Espanya apareixent en molts informatius.”

  Marina Tormo, realitzadora ontinyentina, dirigeix i edita l’audiovisual d’enguany, amb el suport econòmic de l’Àrea d’Igualtat de la Diputació de València, dirigida per Natàlia Enguix, també ontinyentina. El procés creatiu va involucrar a persones vinculades a l’associació, els qui van construir col·lectivament el guió i van participar en un taller de Tai Chi per a practicar la presència i la postura corporal.

  Les protagonistes del vídeo són persones vinculades a la casa, incloent-hi Belen Torró, Juana Vidal, Inma Conca, Anna Rios, Mª Carmen Miñana, Paula Mompó, Ana Borrell, Mª Carmen González, Elena Cambra, Carola Maldonado i la xativina Inma Conca.

  L’Ajuntament d’Ontinyent va col·laborar cedint l’espai i l’Àrea d’Igualtat de Diputació de València va sufragar els costos del vídeo. ANIMA Associació Càncer Ontinyent, des de la seua fundació en 2014, aborda el càncer des d’una perspectiva integradora, atenent diferents aspectes que milloren la qualitat de vida dels afectats i les seues famílies, incloent-hi suport mèdic-sanitari, psicosocial, teràpies complementàries, nutrició i assessorament soci-jurídic.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -