Home > General > L’Olleria recupera la normalitat després de les fortes pluges dels últims dies

L’Olleria recupera la normalitat després de les fortes pluges dels últims dies

A poc a poc l’ va recuperant la normalitat, després del fort episodi de d’ahir, i que obligar a tallar diversos camins i carrers per despreniments i inundacions. Fins a 23 incidències va haver d’atendre la  local i el personal de serveis de l’Ajuntament durant tot el dia d’ahir.

Dels huit camins que es van haver de tallar ahir, en estos moments sols continua tancat per despreniments el camí de la caseta Navarro (el que dona al Pavelló de la Solana) i el carrer de la Mare de Deu dels Dolors, en direcció a l’ Galol, i que està previst que al llarg del dia de hui s’obriguen al . El personal de serveis està treballant durant tot el matí per anar restablint la normalitat.

El que sí que continua tancat, i ho estarà durant tot el dia de hui, és el Parc de la plaça dels prínceps d’Espanya on ahir va caure un arbre. Fins a cinc arbres han caigut o s’han hagut de tallar en diferents punts del terme municipal pel perill que suposaven, els dos últims este mateix matí a l’avinguda Diputació. La gran quantitat d’ caiguda havia provocat un desplaçament de la soca amb el conseqüent perill de caiguda.

D’altra banda, en la vesprada d’ahir també es va haver d’actuar en diversos punts del poble per despreniment de cascots, com ara en el carrer San Fernando on s’ha hagut d’acordonar un casa vella per perill de despreniment, en el carrer Sant Roc on ha caigut part d’una cornisa i d’una façana, al igual que ha passat a la Plaça de Loreto, entre d’altres.

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’implanta a Ontinyent un servei online per gestionar documents i rebuts municipals

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa “La meua carpeta”, un servei que permet obtenir certificats …

Un comentari

  1. Referències Bitacoras.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *