Fon Do Kan tanca l’any amb una classe especial al Poliesportiu d’Ontinyent

1

El passat diumenge, 18 de desembre, el club de judo Fon Do Kan celebrava, malgrat les inclemències meteorològiques, una classe especial amb tots els seus socis en el Pavelló Municipal d’esports d’Ontinyent. L’esdeveniment tenia com a objectiu felicitar les festes nadalenques, mostrant a familiars i amics tant els progressos realitzats com el desenvolupament d’una classe.

La classe va estar presidida per Conrado Miralles i Vicente Montava, tots dos 6é dan de judo, i dirigida per l’entrenador i monitors que habitualment s’encarreguen de l’escola esportiva municipal, Francisco Cano, Maria Jose Martinez i Jose Guerrero. En finalitzar l’entrenament es va anunciar la participació d’Aitana Guerrero en la copa d’Espanya Infantil de Tortosa, el pròxim 15 de gener, i la de Natalia Sanchis i Estela Gandia en la copa d’Espanya Cadet a Hondarribia, el 21 de gener.

Amb la felicitació nadalenca a tots els assistents es desitjaven els millors auguris per al 2017, any en què el club de judo Fon Do Kan centrarà les activitats principals en la commemoració del seu 45 aniversari. A mesura que vajen concretant-se les activitats programades, es donaran a conéixer per part de Fon Do Kan, que continuarà amb la seua labor de promoció i estudi del judo.

Font: Club de judo Fon Do Kan

Comments are closed.