A poc a poc l’Olleria va recuperant la normalitat, després del fort episodi de pluges d’ahir, i que obligar a tallar diversos camins i carrers per despreniments i inundacions. Fins a 23 incidències va haver d’atendre la policia local i el personal de serveis de l’Ajuntament durant tot el dia d’ahir.

Dels huit camins que es van haver de tallar ahir, en estos moments sols continua tancat per despreniments el camí de la caseta Navarro (el que dona al Pavelló de la Solana) i el carrer de la Mare de Deu dels Dolors, en direcció a l’empresa Galol, i que està previst que al llarg del dia de hui s’obriguen al trànsit. El personal de serveis està treballant durant tot el matí per anar restablint la normalitat.

El que sí que continua tancat, i ho estarà durant tot el dia de hui, és el Parc de la plaça dels prínceps d’Espanya on ahir va caure un arbre. Fins a cinc arbres han caigut o s’han hagut de tallar en diferents punts del terme municipal pel perill que suposaven, els dos últims este mateix matí a l’avinguda Diputació. La gran quantitat d’aigua caiguda havia provocat un desplaçament de la soca amb el conseqüent perill de caiguda.

D’altra banda, en la vesprada d’ahir també es va haver d’actuar en diversos punts del poble per despreniment de cascots, com ara en el carrer San Fernando on s’ha hagut d’acordonar un casa vella per perill de despreniment, en el carrer Sant Roc on ha caigut part d’una cornisa i d’una façana, al igual que ha passat a la Plaça de Loreto, entre d’altres.

Comments are closed.