24/04/2024 - 5:33
Més

  Cap de setmana d’activitats del Nadal Jove al Consell Local de la Joventut

  Altres notícies

  Els passats dies 16 i 17 de desembre el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent va realitzar diferents activitats dins el seu programa Nadal Jove 2016, el qual va comptar amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent.

  El 16 de desembre l’associació l’Empelt, que forma part del CLJO, va realitzar una activitat anomenada “Conte contat, educa amb igualtat!”, que consistia en una jornada reflexiva al voltant dels contes i les històries que es conten a les xiquetes i xiquets. L’acte va comptar amb la col·laboració d’Almudena Francés, alumnes de l’FP de promoció de la igualtat de gènere de l’IES Pou Clar i mares, pares i professionals de l’educació.

  Pel que fa al 17 de desembre, el CLJO va lliurar els premis del 3r Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil al Casal Jove, al barri de Sant Rafel. Les joves premiades en aquesta 3a edició del concurs van ser Nuria Tolsà Garcia (premiada en la categoria d’ESO), Carmen Torró Pons (premiada en la categoria de Batxillerat) i Laura Fita López (Premiada en la categoria de Joves de 18 a 30 anys). A més, l’entrega de premis del Concurs d’Escriptura va estar amenitzada per les actuacions de dos grups musicals de joves ontinyentins que pertanyen al Col·lectiu Actiu, Burning Clap i Mad Skills.

  Per altra banda, durant aquest cap de setmana el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent ha celebrat l’Assemblea General Ordinària per triar la nova Comissió Permanent, al capdavant de la qual estarà Javi Mira com a President, que agafa el relleu de Natxo Mollá. D’altra banda, Natxo Mollá ha estat elegit nou President del CJCV i des del CLJO se li ha volgut donar l’enhorabona i desitjar-li el millor en aquesta nova etapa.

  Font: Consell Local de la Joventut d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -