19/07/2024 - 7:23
Més

  Ontinyent acusa al Ministeri de Foment de deixar indefenses les persones usuàries del tren

  Altres notícies

  La regidora de transport de l’Ajuntament d’Ontinyent, Inma Ibáñez, ha acusat al Ministeri de Foment del Govern d’Espanya de “deixar indefenses a les persones usuàries del tren amb la seua inacció davant la vaga de maquinistes. La mateixa inacció que ve perjudicant tots estos anys a la línia Xàtiva-Ontinyent-Alcoi”, manifestava.

  Ibáñez lamentava la “indefensió” de les persones usuàries davant la vaga d’esta línia, que presta servei a comarques que sumen més de 230.000 habitants, i que es queden amb uns serveis “encara més mínims” mentre dure la vaga. Un problema que pot afectar especialment a l’alumnat universitari del Campus que resideix en altres municipis, o la gent que utilitza el tren per a anar a treballar, i davant del qual exigeix a Renfe “no sols que garantisca els serveis mínims, sinó que recupere freqüències”, apuntava.

  Ibáñez recordava que que el transport per ferrocarril a les comarques centrals ve sent objecte de contínues peticions i reunions, com la dels alcaldes d’Ontinyent, Xàtiva i Alcoi a Madrid amb Ministeri de Foment la modernització de la línia, o més recentment la de l’alcalde Jorge Rodríguez junt a la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, amb el responsable de Rodalies de Renfe a València, Juan Carlos Fulgencio, per sol·licitar-li una millora en el servei.

  A més a més, l’Ajuntament d’Ontinyent facilita la comunicació entre l’estació amb el casc urbà amb transport en bus gratuït, “però si aquells que tenen les competències i que ens demanen que apostem per mitjans de transport diferents als cotxes no es creuen el ferrocarril com alternativa de transport públic interurbà, la conseqüència són situacions com la d’esta vaga, que afecten no sols al dia a dia de les persones, sinó al futur de totes i tots”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -