25/04/2024 - 5:58
Més

    Calabuig i Alberola presenten un equip per fer de Compromís l’alternativa de futur a Ontinyent

    Altres notícies

    Aquest dijous ha tingut lloc al mirador del barri de Sant Rafael d’Ontinyent la presentació pública de l’Equip de Polítiques Sectorials de Compromís per Ontinyent. L’acte ha servit per presentar davant els mitjans de comunicació la xarxa de persones, especialitzades en diferents àmbits, que nodriran d’idees, propostes i enfocaments més concrets l’acció política del grup municipal que encapçalen Nico Calabuig i Paloma Alberola a l’ajuntament.

    La regidora i portaveu adjunta de Compromís per Ontinyent, Paloma Alberola, ha assenyalat que “hui és un dia important per a la nostra formació política, ja que el nostre projecte fa un pas endavant amb il·lusió, ambició i ganes de canviar les coses. Ontinyent té reptes urgents que abordar, en àmbits com l’economia local, el canvi climàtic, les inversions, la participació ciutadana, la transparència, la lluita per la igualtat i contra la discriminació, o la urgència de revertir la precarietat de diferents sectors socials de la nostra ciutat. I per afrontar tots aquests temes no estarem sols, ja que sumem a primera línia del nostre projecte polític un equip de gent més nombrós i compromés en treballar per l’Ontinyent del present i el futur”.

    Alberola ha exposat que “pensem que falta una dosi de realisme en l’actual manera de governar Ontinyent, i que hi ha mancances que no poden quedar en l’oblit. Actualment, som l’única alternativa possible de govern a Ontinyent, més enllà de la majoria absoluta actual. I el que no volem, perquè no creiem en eixe model, és fer com fan altres opcions polítiques, aparéixer en campanya electoral, fer reunions, escoltar necessitats i després desaparéixer i no aportar cap proposta de millora. Fem un pas endavant per a ser constants, constructius i útils per a la ciutadania”.

    El regidor i portaveu, Nico Calabuig, ha subratllat que “nosaltres tenim una idea de ciutat clara, amb diferents eixos en els quals treballar de forma específica, però també de manera transversal, ja que cada acció concreta influeix en el conjunt. Per això hem volgut comptar amb gent que ja ens ajudava, però que a partir d’ara ho farà d’una manera més intensa. L’objectiu és treballar temes i propostes en tots els àmbits, començar a desenvolupar el programa electoral de l’any 2023, i intensificar el contacte i relació amb col·lectius, associacions i persones de cada àmbit”.

    El portaveu de Compromís per Ontinyent ha remarcat que “som un projecte col·lectiu, no unipersonalista, i per això busquem intensificar el treball en equip. Tenim plena confiança en la nostra gent, i amb aquest procés augmentem la quantitat de veus autoritzades que parlen i actuen en nom dels valors i principis de Compromís per Ontinyent. Volem canviar l’Ontinyent de l’aparença, els titulars buits, el màrqueting exagerat i els vicis de les majories absolutes, per l’Ontinyent real, el que és conscient de les seues virtuts i també de les seues mancances. L’Ontinyent que escolta a tot el món sense sectarisme i es preocupa de les coses quotidianes que milloren la vida de les persones. Eixe és el canvi positiu que volem per a la nostra ciutat”.

    “Volem encoratjar a la gent, a la ciutadania, i dir-li que aquest equip, que hui creix de forma il·lusionant, estem a la seua completa disposició i som la seua veu en l’Ajuntament per a tot el que necessiten. Tenim la convicció que aquest projecte val la pena i és factible portar-lo a terme a la nostra ciutat. Volem ser la casa de totes les persones que consideren que podem construir un Ontinyent millor”, ha exposat Calabuig.

    Durant la presentació també han intervingut la portaveu Sectorial de Sanitat, Helena Gandia, i el portaveu Sectorial d’Educació, Josep Andrés.

    Helena Gandia ha apuntat que “comencem aquesta nova etapa amb il·lusió i responsabilitat. Som un grup de gent divers, però a totes i tots ens uneix l’estima per Ontinyent i la convicció de treballar des de ja per la ciutat que volem per al futur. Per això, ens posem a disposició de tota persona o col·lectiu que ens vulga traslladar necessitats, per tal de treballar-les amb més força i de manera unida”.

    Per la seua banda, Josep Andrés ha incidit que “fem aquest pas endavant perquè pensem que a Ontinyent hi ha molt a fer, queden moltes propostes ambicioses que realitzar, molts temes que posar en el centre de l’acció política. Som l’alternativa a la majoria absoluta actual, i anem a bolcar-nos en treballar en tot allò que faça millor i més senzilla la vida quotidiana de la gent”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -