728×90 caixa onti
Home > General > Innovall present al congrès d’Economia Circular i Innovació celebrat a Madrid

Innovall present al congrès d’Economia Circular i Innovació celebrat a Madrid

El president del Clúster Territorial d’Innovació i Sostenibilitat( INNOVALL) Rafael Pla va assistir com a líder al Cim ECONOMIA CIRCULAR I INNOVACIÓ celebrada a Madrid divendres passat dia 6 de Julio, organitzada per Fundació americana Advanced Leadership, la seu principal de la qual està a Washington.

El Cim presidit per Barack Obama i 4 premis Nobel entre altres personalitats molt distingides, a nivell nacional i internacional, té el propòsit d’augmentar la consciència pública sobre com l’economia circular i la innovació són avantatges competitius per a empreses, institucions, empresaris i el país en el seu conjunt, promovent així una transició més ràpida i eficient cap a un model econòmic sostenible a Espanya.

Després d’un procés de selecció, entre més de 3.000 candidats, va resultar escollit el President de INNOVALL, Rafael Pla, com un dels líders a nivell nacional. Segons els organitzadors, la selecció a càrrec de la Fundació Advanced Leadership i COTEC (Fundació per a la Innovació ) presidida per Cristina Garmendia ,exministra , ha avaluat currículums i les trajectòries professionals de cada participant per a obtenir un grup de representants que van a ser formats pels principals experts en innovació, transformació digital, economia circular i desenvolupament sostenible perquè lideren a Espanya la difusió d’aquests conceptes.

En aquest cas s’ha valorat la seua àmplia trajectòria professional empresarial i la seua implicació pel territori. Amb aquesta nova iniciativa es compromet a promocionar l’Economia Circular i la innovació per a conscienciar a la ciutadania i en concret al món empresarial de la seua importància i com la seua aplicació resulta un avantatge competitiu, una oportunitat de negoci i creació de riquesa.

L’economia circular es basa en el reaprovechamiento de recursos, l’eliminació i reciclatge de materials per a aconseguir un consum eficient i sostenible en les activitats econòmiques empresarials. L’eficiència, la competitivitat,la rendibilitat empresarial i el respecte pel medi ambient són compatibles.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’inicien els treballs previs per desenvolupar la inversió de 5 milions d’euros amb el programa europeu EDUSI

L’Ajuntament accepta una subvenció de 2’5 milions i es compromet a aportar la mateixa quantitat per millorar en aspectes com tecnologia, economia, medi ambient o inclusió social