728×90 caixa onti
Home > General > Innovall present al congrès d’Economia Circular i Innovació celebrat a Madrid

Innovall present al congrès d’Economia Circular i Innovació celebrat a Madrid

El president del Clúster Territorial d’Innovació i Sostenibilitat( INNOVALL) Rafael Pla va assistir com a líder al Cim ECONOMIA CIRCULAR I INNOVACIÓ celebrada a Madrid divendres passat dia 6 de Julio, organitzada per Fundació americana Advanced Leadership, la seu principal de la qual està a Washington.

El Cim presidit per Barack Obama i 4 premis Nobel entre altres personalitats molt distingides, a nivell nacional i internacional, té el propòsit d’augmentar la consciència pública sobre com l’economia circular i la innovació són avantatges competitius per a empreses, institucions, empresaris i el país en el seu conjunt, promovent així una transició més ràpida i eficient cap a un model econòmic sostenible a Espanya.

Després d’un procés de selecció, entre més de 3.000 candidats, va resultar escollit el President de INNOVALL, Rafael Pla, com un dels líders a nivell nacional. Segons els organitzadors, la selecció a càrrec de la Fundació Advanced Leadership i COTEC (Fundació per a la Innovació ) presidida per Cristina Garmendia ,exministra , ha avaluat currículums i les trajectòries professionals de cada participant per a obtenir un grup de representants que van a ser formats pels principals experts en innovació, transformació digital, economia circular i desenvolupament sostenible perquè lideren a Espanya la difusió d’aquests conceptes.

En aquest cas s’ha valorat la seua àmplia trajectòria professional empresarial i la seua implicació pel territori. Amb aquesta nova iniciativa es compromet a promocionar l’Economia Circular i la innovació per a conscienciar a la ciutadania i en concret al món empresarial de la seua importància i com la seua aplicació resulta un avantatge competitiu, una oportunitat de negoci i creació de riquesa.

L’economia circular es basa en el reaprovechamiento de recursos, l’eliminació i reciclatge de materials per a aconseguir un consum eficient i sostenible en les activitats econòmiques empresarials. L’eficiència, la competitivitat,la rendibilitat empresarial i el respecte pel medi ambient són compatibles.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PSPV-PSOE d’OntinyentPSPV-PSOE celebra els resultats de les eleccions

Torró:“Hem contribuït a que la societat continue avançant”.