fitur 2019
Home > Ontinyent > El BLOC – Compromís aposta per unes primàries de Compromís per Ontinyent pures i obertes

El BLOC – Compromís aposta per unes primàries de Compromís per Ontinyent pures i obertes

El BLOC, partit majoritari de la coalició Compromís per Ontinyent, va celebrar divendres 6 de juliol la seua Assemblea Local per decidir la posició del partit valencianista sobre l’estratègia que haurà de seguir Compromís per Ontinyent per “rellançar el projecte de ciutat en clau social, sostenible i participativa”, un projecte que, segons assenyalaven des del BLOC – Compromís, “farem possible si aconseguim recuperar la pluralitat de progrés al govern municipal”.

Amb aquest objectiu principal, l’Assemblea Local del BLOC – Compromís va decidir per una àmplia majoria del 95% dels vots emesos, “apostar per unes primàries de Compromís per Ontinyent pures i obertes a la ciutadania” per tal d’escollir la candidatura de Compromís per Ontinyent a les properes eleccions municipals del 2019. Un instrument, el de les primàries obertes a la ciutadania “una persona, un vot”, que des del partit valencianista consideren “el millor per tal de garantir la participació democràtica i la transparència, dos elements fonamentals en el nostre projecte polític, per tal de seguir aprofundint en l’obertura de Compromís per Ontinyent a tota la ciutadania, amb la finalitat de perfilar el disseny d’un projecte polític potent des dels nostres valors: el valencianisme, la justícia social, la prosperitat econòmica, la sostenibilitat, la regeneració democràtica i la lluita per la igualtat real i efectiva entre dones i homes”.

EconomyCash Juny

D’aquesta manera, des del BLOC – Compromís d’Ontinyent reafirmaven “la ferma aposta per Compromís per Ontinyent com la plataforma política capaç de representar els interessos de bona part de la ciutadania que considera que, tot i que el canvi a les institucions valencianes ha ajudat a avançar millorant la situació inversora a Ontinyent, encara hi ha coses que es poden millorar a la gestió del nostre Ajuntament, i moltes idees que poden aportar solucions i aire fresc a la política local”. Així doncs, els valencianistes remarcaven “la nostra voluntat d’oferir una proposta política il·lusionant, que sume en positiu tant en lideratges com en propostes per enriquir l’espai progressista d’Ontinyent”. Per això, concloïen: “la millor manera de fer-ho és de la mà de la ciutadania, escoltant les seues aportacions i inquietuds, i donant la possibilitat de participar, de nou, tant en la confecció del programa electoral com de la candidatura municipal”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Gran resultat per al club BMX d’Ontinyent

Impressionant els resultats aconseguits a Alcoi. Gran treball!