728×90 caixa onti estiu
Home > General > S’invertiràn més de 100.000 euros en millorar l’accés a la Plaça de La Vila

S’invertiràn més de 100.000 euros en millorar l’accés a la Plaça de La Vila

L’Ajuntament d’Ontinyent invertirà més de 100.000 euros en millorar l’accés a la Plaça de La Vila procedent des del Carrer Magdalena. L’actuació, que es troba en procés d’adjudicació, i a la que opten cinc empreses, dóna continuïtat als treballs que el Govern d’Ontinyent ha vingut impulsant als últims anys per reurbanitzar el barri, en una actuació estructurada en tres fases i que ha suposat fins ara una inversió de 790.000 euros.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, explicava que es tracta d’una actuació necessària “per l’estat en el qual es troba la calçada que millorarà les condicions de vida al barri al temps que afavoreix el potencial turístic d’esta zona” i afegia que “un dels pilars bàsics de l’acció del Govern d’Ontinyent ha estat sempre invertir en les persones i millorar les condicions de vida als barris també és invertir en les persones”, manifestava.

EconomyCash Juny

El projecte que compta amb un termini d’execució de tres mesos, contempla la renovació de tot el paviment del carrer d’accés a la plaça on es troba l’església de Santa Maria, des del carrer Magdalena. En concret, el paviment actual que inclou voreres, asfalt i vorades es demolirà per construir una calçada a un sol nivell amb els voreres i l’asfalt a la mateixa quota. La part central del carrer estarà pavimentada amb llambordes de granit i les vores laterals amb llambordes de pedra.

Dintre d’esta actuació també es soterrarà una línia de telefonia que actualment està grapada a la façana de l’església de Santa Maria. Així mateix, es preinstalaran conductes soterrats per a futures instal·lacions elèctrics o de telefonia en les vivendes del carrer i s’adequarà el mur de pedra que existeix al carrer i que es fa servir pel veïnat de barana. Estos treballs es realitzaran de manera coordinada amb arqueòlegs vist que el barri de la Vila està declarat com a Bé d’Interès Cultural (BIC), els quals inspeccionaran les obres per recuperar; inventariar i documentar els materials arqueològics que pugueren trobar-se durant l’actuació.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La càtedra universitària d’Ontinyent lliura els premis InnovatiOnt 2019

El regidor de Política Econòmica participa en l’acte que reconeix els treballs de fi de grau dels estudiants Ricardo Borja i Aira Ortiz