La Pobla del Duc liquida el pressupost de 2018 amb un superàvit de 410.667 euros

L’Ajuntament de La Pobla del Duc ha liquidat i donat compte en el ple del dia 30 d’abril de 2019 el seu pressupost municipal del passat any, 2018, amb un superàvit de 410.667 euros. Des del consistori, l’alcalde de la localitat, Vicent Gomar, destaca que “són unes xifres importants i molt positives i demostren que la política econòmica del govern municipal és estable i genera un clima social de confiança imprescindible per a potenciar l’economia local”.

Aquest superàvit s’ha vist reduït pel pagament per part del consistori de sentències judicials fruit de plets iniciats en 2010, concretament el pagament de 167.320 Euros en 2018 a l’empresa Franjuan-Electromur per obres en el polígon industrial iniciats en 2010, procediments gestionats des de l’inici per l’equip d’advocats del PP que no han aconseguit tenir com a positiva cap sentència.

Des de l’actual equip de govern expliquen que durant 8 anys de govern del PSPV no s’ha generat cap plet en els jutjats, “mostra evident que la gestió coherent i assenyada es tradueix en resultats beneficiant a tota la població”.
“Hem millorat la liquiditat de l’Ajuntament, cosa que s’ha traduït en una reducció molt rellevant del termini de pagament a les empreses. També hem donat resposta als proveïdors i les empreses, com és la nostra obligació, i encara així hem aconseguit reduir el dèficit acumulat” incideixen.

Assenyalen també que “l’equip de govern es continuarà amb la política de control de la despesa, de reforç dels serveis socials i amb l’execució de les inversions en equipaments públics. “Estem treballant per a atendre els ciutadans. A més, en aquest exercici 2019 s’ha reduït el tipus d’IBI al 0,45 tipus mínim que marca la normativa, absorbint la revisió cadastral que en 2009 inici el PP amb afany recaptatori que ha fet que els rebuts i les valoracions dels immobles tinguin un valor excessiu”.

Aquestes dades corroboren “la bona gestió econòmica” duta a terme des de l’equip de govern en un context “especialment difícil”. De fet, el primer edil destaca que “el problema fonamental de l’Ajuntament dóna La Pobla del Duc no és tant la consecució dels objectius pressupostaris, sinó l’augment de les despeses financeres i la falta de liquiditat econòmica”.

Aquest resultat positiu es dedicarà a generar polítiques generadores d’ocupació i a inversions financerament sostenibles, i no tant a pagar uns prestem financers heretats. En aquest moment i per a aquesta administració, l’ocupació i la generació de confiança i competitivitat és fonamental per a seguir endavant i deixar clar que “els fruits de la gestió eficient de l’actual equip de govern del PSPV han de revertir a favor els veïns de La Pobla del Duc” conclouen.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Fundació Caixa Ontinyent llança un programa de webinars per a gestionar l’economia personal utilitzant els nous mitjans online

Fundació Caixa Ontinyent ha posat en marxa, a través del seu programa d’educació financera “Finança’t”, …