Els populars a Ontinyent presenten un equip renovat i il·lusionat

La candidatura dels populars a Ontinyent es presenta a les eleccions municipals amb un equip renovat, il·lusionat i disposat a treballar per Ontinyent.
Amb aquestes paraules la candidata, Mercedes Pastor, ha fet referència a la fotografia que mostra els membres de la candidatura i ha parlat també del lema central de la campanya dels populars “per la ciutat que volem i per la capital que mereixem, #mésOntinyent. Com ha dit Mercedes Pastor, el missatge de campanya integra un projecte transversal i centrat en el futur de la nostra gent.

Mercedes Pastor ha dit també que l’equip popular d’Ontinyent som un equip de persones que té per objectiu fer de la nostra ciutat la capital que mereixem, destacat l’oportunitat que tenim tots el 26 de maig per a l’inici d’una nova etapa de regeneració i dignificació d’Ontinyent, en la qual el sentit comú siga la base de govern i el benestar de les persones siga l’objectiu principal.

Així mateix Mercedes Pastor ha dit que no vol que Ontinyent perda pes polític ni quede aïllada. En paraules Pastor el nostre projecte està pensat en l’interés general per això busquem i volem allò que més beneficie als nostres veïns i veïnes.

La candidata del PP a la ciutat d’Ontinyent s’ha mostrat novament contenta per l’equip de treball que el PP ontinyentí ha sabut conformar, perquè és una candidatura molt equilibrada i, sobretot molt il·lusionada per Ontinyent.

L’alcaldable dels populars considera molt important el fet que siga la primera llista cremallera de la història del PP a les municipals de la ciutat, així com la gran renovació de persones que és presenten, on es combina experiència i joventut, de partit i professional, així com que als llocs d’eixida destaquen tres dones independents.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent celebra que es pose en marxa la compra de dos busos sostenibles com demanava la coalició

Aquest dilluns, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha valorat positivament l’anunci sobre l’inici del …