12/06/2024 - 23:59
Més

  Els populars a Ontinyent presenten un equip renovat i il·lusionat

  Altres notícies

  La candidatura dels populars a Ontinyent es presenta a les eleccions municipals amb un equip renovat, il·lusionat i disposat a treballar per Ontinyent.
  Amb aquestes paraules la candidata, Mercedes Pastor, ha fet referència a la fotografia que mostra els membres de la candidatura i ha parlat també del lema central de la campanya dels populars “per la ciutat que volem i per la capital que mereixem, #mésOntinyent. Com ha dit Mercedes Pastor, el missatge de campanya integra un projecte transversal i centrat en el futur de la nostra gent.

  Mercedes Pastor ha dit també que l’equip popular d’Ontinyent som un equip de persones que té per objectiu fer de la nostra ciutat la capital que mereixem, destacat l’oportunitat que tenim tots el 26 de maig per a l’inici d’una nova etapa de regeneració i dignificació d’Ontinyent, en la qual el sentit comú siga la base de govern i el benestar de les persones siga l’objectiu principal.

  Així mateix Mercedes Pastor ha dit que no vol que Ontinyent perda pes polític ni quede aïllada. En paraules Pastor el nostre projecte està pensat en l’interés general per això busquem i volem allò que més beneficie als nostres veïns i veïnes.

  La candidata del PP a la ciutat d’Ontinyent s’ha mostrat novament contenta per l’equip de treball que el PP ontinyentí ha sabut conformar, perquè és una candidatura molt equilibrada i, sobretot molt il·lusionada per Ontinyent.

  L’alcaldable dels populars considera molt important el fet que siga la primera llista cremallera de la història del PP a les municipals de la ciutat, així com la gran renovació de persones que és presenten, on es combina experiència i joventut, de partit i professional, així com que als llocs d’eixida destaquen tres dones independents.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -