Obert el periode de sol·licituds per al curs 2019/2020 per a infantil i primària

0

S’ha obert a Ontinyent el període de presentació de sol·licituds per al curs 2019/2020 per a l’alumnat d’infantil i primària. Des de hui i fins al divendres 17 de maig (ambdós inclosos), es podran presentar les sol·licituds amb la documentació necessària en el centre docent on es sol·licite plaça en primera opció.   

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, incidia en que sols es pot presentar una sol·licitud i recomanava abans d’escollir col·legi recollir informació sobre els centres que estiguen interessats a través de les seues webs, xarxes socials, amb el contacte de famílies que tenen xiquets al centre o de les jornades de portes obertes que organitzen els diversos col·legis.

Tanmateix, no requerirà procés d’admissió l’accés al nivell d’Educació Infantil 3 anys per a l’alumnat matriculat durant el curs 2018/19 en Infantil 2 anys en els centres públics. Així mateix, la sol·licitud es podrà realitzar de manera telemàtica a través de la pàgina web de la conselleria   http://www.ceice.gva.es“admissió d’alumnat” aportant la documentació posteriorment al centre. 

Les persones interessades en ampliar detalls al respecte poden fer-ho  acudint al Departament d’Educació de l’Ajuntament o consultant la web municipal (Gestió administrativa-Educació). També al web es pot consultar el calendari complet d’admissió d’alumnat per al proper curs. L’admissió d’alumnat d’ESO i Batxillerat començarà el proper 21 de maig fins al 30 de maig (ambdós inclosos).