19/05/2024 - 21:43
Més

  Benicolet guanya 40-30 front a Otos

  Altres notícies

  Després de quedar subcampió l’any passat, Benicolet va aconseguir el triomf en tercera en imposar-se 40 a 30 a Otos en el carrer d’Enmig. Deu anys després, Benicolet acollirà les finals del Campionat de Primavera de Raspall que, amb motiu del quinzé aniversari, va celebrar una partida d’exhibició per a completar el matí del diumenge que va enfrontar Ivan d’Ontinyent, Gabriel d’El Palomar i Leandro d’Aielo de Malferit amb Marc de Castelló de Rugat, Perales d’El Genovés i Abel de Bèlgida.

  Dissabte es va celebrar la resta de finals, a les quals havia arribat sis representants de la Vall d’Albaida i sis de la Costera. En quarta, Moixent es va imposar a Quatretonda per 40 a 25. Seria l’única derrota que haurien de lamentar els de la Vall d’Albaida que van aconseguir els campionats de benjamins, en guanyar 30 a 5 a Moixent; infantil, 35 a 15 a Benigànim; i cadets, 40 a 10 també davant Benigànim. El quadre de campions el va completar Genovés que va vèncer 30 a 20 en infantils contra la Llosa.

  Des de principis de març, han participat 41 equips en el XV Campionat de Raspall de primavera de la Vall d’Albaida: huit de la comarca amfitriona, 4 de la Costera i 3 del Comtat amb la incorporació de dos pobles: Montaverner, en quarta, i el Dauet de la Llosa, que ha aportat equips en cadets, infantils, alevins i benjamins.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -