La FEBO presenta els seus equips als Camps de la Puríssima d’Ontinyent

0

L’Ajuntament d’Ontinyent està treballant en un conveni amb la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) per a ampliar els camps de futbol de la Puríssima. Així ho avançava l’alcalde de la ciutat i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, en l’acte de presentació dels 24 equips de l’Escola de Futbol Esport Base Ontinyent per a la temporada 2016/2017, que es produïa en estos terrenys de joc ubicats al barri de Sant Rafel, i que són utilitzats regularment per més de 400 esportistes.

L’alcalde, qui felicitava el Club Esport Base i la nova Junta Directiva pel seu treball en favor de l’esport de base, destacava que per al Govern d’Ontinyent “invertir en educació i esport mai es plantejarà com una despesa, sinó com una inversió de futur”.

En el torn de parlaments també intervenien el regidor d’Esports, Óscar Borrell, qui felicitava al Club i als seus tècnics per la decisió d’introduir equips femenins en l’estructura del club esta temporada; del President de la FFCV, Vicente Muñoz, qui posava de relleu els valors que aporta la pràctica esportiva en la joventut; i del President de la nova Junta del l’Escola Esport Base Ontinyent, Rafael Arcos, qui agraïa el suport de l’Ajuntament i avançava que en la nova temporada “l’objectiu serà guanyar amb humilitat, perquè eixa és la millor de les victòries i nosaltres treballem per a formar persones”.

Prèviament a les intervencions, els més de 400 xiquets, xiquetes i joves que composen els diferents equips del club eren nomenats per la presentadora de l’acte, Pilar Coll, baix els constants aplaudiments d’amics i familiars. La presentació donava pas al partit de lliga entre el Sant Rafel-FEBO i el Monovar CD de 1ª regional, que es va saldar en victòria per als locals pel resultat de 3 gols a 1 baix l’atenta mirada dels pares, directius i el regidor d’Esports, que gaudiren d’un emocionant encontre.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Publicitat