Educació aprova la unificació dels edificis del CEIP Beata Inés de Benigànim proposada per l’ajuntament

0

La unificació dels tres edificis que formen el CEIP Beata Inés ha rebut resposta favorable de la Conselleria. La proposta formulada per l’equip de govern de l’ajuntament de Benigànim s’ha inclòs en el llistat d’actuacions prioritàries de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports. La regidora d’Educació, Conxin Moscardó, ha rebut la resposta positiva de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Investigació a les gestions fetes per l’alcaldessa, Amparo Canals, i la pròpia regidora amb el secretari autonòmic,  Miquel Soler, per tal d’unificar els tres edificis que formen el CEIP Beata Inés.

S’atén així una llarga demanda de la població de Benigànim, on l’ensenyament del primer cicle està repartit en tres centres, un d’ells en estat degradat i un altre amb una necessitat de reforma urgentíssima amb els problemes que ocasiona per als xiquets i xiquetes pel que fa a mobilitat, organització i inclús perillositat.

Conselleria recull la necessitat amb la finalitat de millorar l’escola pública, i segons informació emesa pel Servei de Planificació Educativa, cal adaptar les instal·lacions a les necessitats d’escolarització amb un perfil constructiu 12EI (3 unitats de primer cicle i 9 unitats de segon cicle) mes 18EPi menjador, així com, que el nou centre se situe en una parcel·la única. Un tècnic valorarà en breu el tipus d’actuació a realitzar per si es pot adaptar una de les infraestructures existents o es requereix un projecte de nova planta que reculla els tres nivells educatius.

Font: Ajuntament de Benigànim