18/04/2024 - 22:38
Més

  Agullent organitza diverses activitats per commemorar el 9 d’octubre

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Agullent ha organitzat diverses activitats per a commemorar el 9 d’octubre. La programació especial comença aquest dijous 6 d’octubre a les 15:30 hores amb la celebració per part del CEIP Sant Vicent Ferrer i l’Escola Infantil la Jordana d’un correllengua. Per la vesprada del dijous tindrà lloc l’entrega dels premis als millor expedients acadèmica que atorga la regidoria d’Educació (19:30h) i a les 20h està programada la projecció del documental “Almansa 1707: de la revolta a la repressió” a l’Auditori municipal. Un documental de 55 minuts que aborda el fet històric de la batalla d’Almansa, els antecedents i les seues conseqüències.

  Les activitats en motiu del 9 d’octubre continuaran el divendres 7 d’octubre de vesprada a la biblioteca municipal amb un parell de tallers d’animació lectora. El dissabte 10 d’octubre tindrà lloc una Nit d’albaes i danses que eixirà a les 22:30h de la plaça Major, i anirà recorrent diferents carrers d’Agullent.

  El diumenge 9 d’octubre, i com ja ve essent tradicional, la regidoria de Cultura ha organitzat un taller perquè els xiquets confeccionen dolços de massapà i xocolata, mentre coneixen la història de la diada. El taller de la Mocadorà començarà a les 10 del matí i es farà a les instal·lacions de la sala multiusos fins les 13 hores, en diferents horaris segons edats. A les 11h al passeig de la Font Jordana tindrà lloc una partida de pilota, i la celebració del 9 d’octubre es clourà amb un passacarrer de l’Agrupació Musical d’Agullent i una mascletada al voltant de les 13:30 hores.

  Font: Ajuntament d’Agullent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

  El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -