Obertes les preinscripcions per al II Campus Futbolistes València CF a Agullent

0

Aquest dimecres 17 de juny a les 19h  tindrà lloc a l’auditori municipal d’Agullent la presentació oficial del II Campus Futbolistes València CF/ 2a edició campus “Luis Cuerda” dirigit a xiquets d’entre 5 a 13 anys. Un acte que inclourà la presentació del llibre “¡Papá, quiero ser futbolista!” de l’ex porter, Santiago Cañizares, qui també estarà a Agullent.

El campus  es celebrarà a Agullent del 29 de juny al 4 de juliol i inclourà en el cos tècnic a ex futbolistes del València CF com Fernando Giner, Paco Camarasa i Vicente Engonga. El campus tindrà dues modalitats: campus de futbol i campus específic de porters. El campus té un cost de 130€ que inclou els dinars de dilluns a divendres, ja que les sessions seran de 9 a 18 hores de dilluns a divendres, i de 9 a 14 hores el dissabte 4 de juliol, dia de la cloenda. A més de l’ensenyament del futbol, el campus inclourà activitats lúdic esportives i s’entregarà als alumnes dos equipaments oficials del campus.

Josep Vicent Espí, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Agullent, ha explicat que el termini d’inscripció és del 25 de maig al 12 de juny i que abans de formalitzar el pagament cal confirmar la disposició de places, tot telefonant a la Casa de la Cultura (96 290 74 72) doncs el campus està limitat a 70 xiquets/tes.

Com en la primera edició, el campus rep el nom de “Luis Cuerda” en honor al que va ser entrenador de futbol dels xiquets d’Agullent durant moltes generacions. El campus està organitzat per l’Associació Futbolistes Valencia CF, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Agullent, el CF Agullent, el València CF i BC Grupo.

Publicitat