14/05/2024 - 2:13
Més

    Fitur és una aposta de futur en el turisme de la comarca

    Altres notícies

    El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Filiberto Tortosa, ha afirmat que: “Fitur és un excel•lent mostrador per a dinamitzar el turisme i comercialitzar els productes i destins turístics”, ha continuat: “es una finestra oberta al món on es reuneixen els professionals del turisme per tal de potenciar i generar turisme afavorint decisions comercials i negociacions turístiques”.

    Tortosa ha subratllat que: “durant els cinc dies s’han promocionat tots els atractius turístic de la comarca i principalment el Programa d’Obrim les portes de la Vall, un fullet que recull 27 ofertes turístiques anomenat experiencias inolvidables i un catàleg per promocionar les festes de Moros i Cristians de la comarca”.

    El president ha explicat que: “els canvis d’hàbits del sector turístic i el comportament dels turistes fan necessari participar en aquesta fira per tal de identificar les necessitats del mercat i oferir productes turístics innovadors i de forma segmentada, i en aquest sentit Fitur és una aposta de futur per a la comarca”.

    Per la seua part el Conseller de Turisme de la Mancomunitat, Juan Puchades ha indicat que “mitjançant l’assistència impulsem el turisme comarcal, concentrem esforços, comercialitzem els productes turístics, compartim experiències i ferramentes aplicades al turisme”.

    La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida ha participat per segon any consecutiu en la 32 edició de la Fira Internacional de Turisme (Fitur 2012), amb l’objectiu de promocionar els atractius turístics i posicionar la comarca com a destinació turística d’interior dintre de la Comunitat Valenciana.

    La Mancomunitat va donar a conèixer, a tot els visitants no sols els nombrosos recursos naturals, culturals i monuments amb els quals compta la comarca de la Vall d’Albaida, sinó també el programa d’Obrim les portes de la Vall 2012, el paquet d’ofertes turístiques anomenat “Experiencias Inolvidables” i el catàleg de les festes de moros i cristians de la comarca foren els principals protagonistes en el mostrador.

    Durant els 5 dies de fira, milers de persones es va apropar a l’estand de la Mancomunitat, recollint informació dels municipis de la comarca, i centrant les seues preferències especialment en les rutes turístiques, allotjaments i ofertes turístiques i en el catàleg de Moros i Crisitans edició realitzada especialment per a Fitur 2012.

    Tortosa, ha manifestat la seua satisfacció en participar en Fitur 2012 i ha indicat: “Fitur és un viatge d’èxit dels que s’obtenen molt bons beneficis”, ha destacat que “ continuarem treball pel turisme de la comarca i venent els nostres productes”.

    Aquest cap de setmana la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida també ha estat present en el Porrat de Sant Antoni en Castelló de Rugat, promocionant tots els atractius turístic de la comarca així com el Programa d’Obrim les portes de la Vall que comença el pròxim mes de febrer.

     

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La veu de les dones tèxtils s’amplia: Agullent i Bocairent se sumen a l’estudi històric

    El projecte 'Dones i Fàbriques' s'amplia a Agullent i Bocairent. Descobreix les històries no contades de les dones de la indústria tèxtil de la Vall d’Albaida i com han modelat la nostra història.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -