728×90 caixa onti
Home > Destacat > Saül Gómez estrenarà 13 peces exclusives en la Capitania mora d’Alcoi

Saül Gómez estrenarà 13 peces exclusives en la Capitania mora d’Alcoi

Quasi un miler de músics interpretaran aquest diumenge la música que el compositor ontinyentí Saül Góméz ha compost expressament per a la Capitania Mora de la Filà Verds d’Alcoi 2018. Serà la primera vegada que en una Capitania Mora d’Alcoi sone música original d’un únic compositor.

L’encàrrec, per al qual ha treballat durant dos anys, ho formen13 peces molt diverses. En aquest sentit, en els diferents blocs del boato podrem escoltar música per a dolçaines, metalls i dolçaines, peces de percussió, així com ballets per a banda de música i per descomptat diferents marxes mores molt noves i fantasioses.

Es tracta del major encàrrec que ha rebut fins avui en matèria de música festera. En ell totes les peces guarden una connexió íntima entre si i conflueixen en la peça central denominada Kapytan, i que acompanyarà al Capità moro, Jorge Vaquer.
El compositor està enormement agraït a la família Vaquer que li ha donat un llenç en blanc i carta blanca per a desenvolupar cada peça, on s’exploren nous registres sense perdre l’essència melòdica característica del ontinyentí.
Primer CD monogràfic

Les obres s’arrepleguen en el CD Suite Al’Ariba, que es pot aconseguir en la web del compositor www.saulgomez.es. i del que s’han venut quasi un miler de còpies en quinze dies.
De fet, ja es troba en marxa la segona edició d’aquest primer treball monogràfic del músic d’Ontinyent que compta amb una versió d’orquestra de Kapytan gravada amb la Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent.
En el CD també ha col·laborat “La Colla Grup de percussió i dolçaines d’Ontinyent” i la banda A. m. Santa Cecília de Castalla, de la qual és titular el propi compositor.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Càndid Penalba és nomenat president del Consell Intertextil espanyol

Penalba, que substitueix a Manu Díaz, ha sigut elegit per unanimitat per un període de dos anys