10/12/2023 - 5:49
Més

  8 espectacles musicals en 7 dies durant la Setmana Gran de Festes d’Ontinyent

  Altres notícies

  La cantant alcoiana Neus Ferri anuncia que estrenarà temes del seu primer disc a Ontinyent actuant com a telonera de Melendi

  Un total de 8 espectacles musicals en 7 dies, amb el cantant asturià Melendi com a cap de cartell. Aquesta és l’oferta musical que presenta l’Ajuntament d’Ontinyent per a la Setmana Gran de Festes amb “Ontinyent en Concert”, una programació de la rodriguez y neus ferri-1que l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, destacava que “ens permet atraure milers de visitants amb un cost mínim per a l’Ajuntament, seguint la màxima del Govern d’Ontinyent d’apostar per l’eficiència a la gestió i oferir més per menys”, assenyalava.

  D’aquesta manera, als milers d’espectadors que van acudir al concert del passat 3 d’agost d’Alejandro Sanz s’afegiran els que acudisquen al concert de Melendi el proper dimecres 21 d’agost a les 22:30 hores, una actuació que era presentada junt a l’Alcalde per la cantant alcoiana Neus Ferri, que actuarà com a telonera del que va ser el seu “Coach” al programa de televisió “La Voz”, i que confirmava que estrenarà a Ontinyent temes del que serà seu primer disc a editar esta tardor: “aquest concert va a ser molt especial per a mi. Cantar a Ontinyent és cantar en casa, i fer-ho en un espectacle com aquest i presentant cançons pròpies és una oportunitat que vull agrair a Melendi, a l’organització i a l’Ajuntament d’Ontinyent”, manifestava la cantant.

  Jorge Rodríguez incidia en que “amb concerts com el de Melendi i Alejandro Sanz ens tornem a més a més a situar en el mapa de les grans cites musicals a tot l’estat, un espai del que Ontinyent ja va formar part al periode 2003-2007 i que durant la legislatura passada es va abandonar”, recordava. A més d’estos dos “macroconcerts” a l’Estadi El Clariano (que ha estat objecte de diverses millores que l’han adaptat a la normativa federativa i d’espectacles), l’Ajuntament ha previst amb “Ontinyent el Concert” tot un seguit d’actuacions musicals per a tots els públics durant la “Setmana Gran” als Jardins de la Glorieta.

  En aquest espai escènic urbà actuaran dilluns 19 d’agost a les 23:00 hores la Petita Orquestra Peiotaire i el Grupo Ñ; dimarts 20 a les 23:00 hores l’Orquestra Mónaco; dimecres a les 23:00 serà la Nit per a la Gent Gran; dijous a les 22:00 hores es comptarà amb una Macrodiscoteca; divendres a la 01:00 hi haurà deejays i discomòbil; dissabte a partir de la mitjanit actuarà l’orquestra Tekila seguida d’un grup de deejays; i diumenge també a la mitjanit arribarà la coneguda orquestra Montecarlo. A més a més, també baix l’organització de l’Ajuntament, des de dissabte 24 i fins dilluns 26 d’agost es comptarà amb una nova edició del Mercat Medieval al Barri de La Vila; i amb la col·laboració del consistori, l’assemblea dels Joves Meruts ha organitzat per al dimarts 20 d’agost als camps de la Puríssima la VII edició del “Meruts Festival” amb música i activitats lúdiques i culturals des de les 17:30 hores.

  Jorge Rodríguez convidava “a tots els milers de visitants que vinguen a Ontinyent a espectacles com el de Melendi o l’Entrada de Moros i Cristians, a aprofitar i conèixer la ciutat i tots els atractius culturals, paisatgístics o gastronòmics que li podem oferir, i que de segur els animaran a tornar”, concloïa l’Alcalde d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -