24/04/2024 - 4:04
Més

  L’alcalde d’Ontinyent destaca l’èxit de les Festes com a “fruit d’un treball coordinat i una feina ben feta”

  Altres notícies

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat l’èxit de les Festes de Moros i Cristians com a “fruit d’un treball coordinat i una feina ben feta tant des de la Societat de Festers com des de les diferents regidories de l’Ajuntament que s’han involucrat en què tot eixira bé”.

  Una volta han finalitzat els actes de la coneguda com a “Setmana Gran”, el primer edil feia una valoració molt positiva d’una festa “que és un excel·lent aparador de la ciutat i un element de gran capacitat d’atracció”. Uns bons resultats “que no cauen del cel, perquè perquè tot vaja com ha d’anar, el que hi ha darrere no és la sort. De la sort depén que ploga o no ploga, però de quetot vaja bé el que hi ha darrere és la responsabilitat i la feina ben feta per tal que la ciutat gaudisca d’unes festes briliants com les que hem viscut”.

  El primer edil tenia paraules per a la Societat de Festers, el seu president, la Junta i els càrrecs d’enguany, destacant especialment “el compliment d’horaris, la fluidessa i la coordinació amb el personal municipal”. Jorge Rodríguez també posava de relleu el treball dels diferents departaments i persones que s’han implicat en què
  Puguerem gaudir d’unes festes segures, i que després de tant activitat la ciutat torne a estar ràpidament neta i es puga restablir la normalitat”. L’alcalde també agraïa “la paciència i comprensió de la ciutadania per tal de tenir una convivència sana, és important entendre que estem davant un esdeveniment especial”.

  Des de la regidoria de Festes, Àngels Muñoz posava també en valor el treball de les diferents àrees que també han participat en les festes, com ara Neteja, Turisme, Parcs i Jardins, Policia o Serveis Municipals, així com deles forces i cossos de seguretat o Protecció Civil, fent una valoració global “molt positiva” de les festes, que transcorrien sense incidències destacables.

  Quant a les actuacions de “Ontinyent en Concert”, la regidora posava de relleu que la varietat de la programació plantejada “ha permés arribar a públic de totes les edats, des dels més menuts i menudes en els espectacles a la Plaça de la Concepció i la Glorieta, a la gent de més edat que va participar a la “Nit Gran”, la gent jove que acudia als concerts i les persones de totes les edats que gaudien de les orquestres gratuïtes i les actuacions de ‘dee-jays’ al pàrking de Paduana”.

  El president de la Societat de Festers, Vicent Pla Vaello, es mostrava “molt content de com han transcorregut els actes, amb una participació de festers i festeres de rècord, i d’espectadors i espectadores altíssima”. En concret, a l’acte de l’entrada de Moros i Cristians de divendres, participaven al voltant de 5000 festers i festeres, la major xifra mai assolida, acompanyats a més per milers de persones entre grups musicals, de dansa i auxiliars. Pla Vaello destacava que “hem superat les altes temperatures d’alguns actes i la pluja en altres” i posava en valor “el treball de la Societat de Festers, de les Comparses, i de l’Ajuntament, amb l’alcalde i la regidora de festes al front, així la seua bona coordinació per atendre amb nosaltres qualsevol imprevist dels que sempre sorgeixen”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -